Doma s Rebely o jistotu play-off i stvrzení 5. místa!

Jakub Coufal | 01.02.2008 | |

Doma s Rebely o jistotu play-off i stvrzení 5. místa!

Už jen jediný bod stačí Kadaňským k definitivní jistotě play-off. Po 2 výhrách v řadě by tak Kadaň mohla navázat na kvalitní výkony i v domácím zápase s Havlíčkovým Brodem. Pokud by se navíc povedl 3 bodový zisk, došlo by k důraznému nakročení na konečnou 5. příčku v tabulce. Kadaňští však nebudou mít příliš lehkou úlohu. Mladý tým Rebelů například v posledním kole pořádně potrápil vedoucí tým soutěže, když v Boleslavi prohrál pouze o jedinou branku. Zda-li Kadaň napíše definitivní tečku k postupu do play-off se všichni příznivci mohou dozvědět v sobotu 2. února od 17:00 v Kadani.

 
SK KADAŇ - HC REBEL HAVLÍČKŮV BROD
41. kolo sobota 2. února 2008 - 17:00
HC Rebel Havlíčkův Brod 1. liga
Pořadí v tabulce Západ 6. (51 bodů)
* Celková bilance 14-4-1-21
* Bilance doma 6-4-1-9
* Bilance venku 8-0-0-12
Nejvyšší výhra 1:5 (v Berouně)
Nejvyšší prohra 7:0 (doma s Třebíčí a v Havířově)
Nejproduktivnější hráč Daniel Hodek (18+15)
Nejlepší střelec Daniel Hodek (18+15)
Nejvíce asistencí Vladislav Kubeš (5+19)
Úspěšnost gólmanů Jaroslav Suchan (89,55%)
Stanislav Neruda (88,99%)
Průměr obdržených branek Jaroslav Suchan (2,62)
Stanislav Neruda (3,08)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. - prohra

Aktuálně z kádru Rebelů

Jako nevyzpytatelný soupeř působí Havlíčkův Brod. I přes střídavé výsledky míří Rebelové pevně za svým cílem. Vyřazovací boje jsou takřka nadosah. Důležitý krok k play-off udělali Brodští jak zápase s Berounem, tak i překvapivě na ledě Chomutova. V Mostu opět přišlo varování, že je ještě třeba mít se na pozoru. V přímém boji o 6. příčku totiž podlehli Severočechům 4:1. Napravení přišlo v domácím zápase s Hradcem, který nováček soutěže rozhodl v samostatných nájezdech. Ani v posledním zápase nebylo k bodům daleko. Na ledě jasného favorita z Boleslavi podlehli jen těsně.

Poslední ligová klání:

36. kolo: HBR - BER 4:2
37. kolo: CHM - HBR 2:3
38. kolo: MST - HBR 4:1
39. kolo: HBR - HKR 3:2sn.
40. kolo: MBL - HBR 2:1

Poslední zápas Brodu

Jak již bylo zmíněno, zamířili Havlíčkobrodští v posledním kole na těžký led do Mladé Boleslavi. Asi málokdo čekal tak dramatickou bitvu s lídrem soutěže, jenž už ve 3. minutě vedl. Rebelové se semkli a na rychle inkasovanou branku odpověděli ve 14. minutě. Dlouho vyrovnaný stav opět nevydržel. Už v 25. minutě se opět radovali domácí. Ačkoliv hosté mocně finišovali, v rychlém závěru zápasu podruhé srovnat nedokázali. Boleslav si tak připsala povinné vítězství, Brod naopak odjížděl s velice sympatickým výsledkem.

Minulá vzájemná klání

Úvodní dvojice zápasů se nesla ve znamení stejných výsledků. Domácí vždy vyhráli poměrem 4:1. Nejprve si pro porážku jela Kadaň do Havlíčkova Brodu, aby později na svém ledě nadělila hostům přesně to samé. Ve 3. vzájemném klání na ledě nováčka se hrál zejména defenzivní hokej v čele s výbornými výkony brankářů. Po 60 minutách bylo skóre beze změny, rozhodnutí přišlo až v prodloužení. Prémiový bod si připsali Rebelové po konečném fotbalovém stavu 1:0pp.

Sestavy z předešlých kol

SK Kadaň: Hanuljak (Stejskal) - Spitzer, Kloz, Vaněček, Růžička, Pospíšil, Hlubuček, Chotaš, Mašek - Polanský, Fink, Bauer - Fábry, Stehlík, Kajer - Buďa, Kýhos, Chyba - Pražák, Derfler, Hlusička

HC Rebel Havlíčkův Brod: Neruda (Linhart) - Jebavý, Jelínek A., Pavlík, Procházka, Soldán, Šulc, Vyhlídal, Borůvka - Borovanský, Čermák, Endál, Hodek, Jelínek P., Kraučuk, Kubeš, Malát, Ondráček, Stromko, Třetina, Varga

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM