Konec přípravy se uskuteční v Mostě

Jindřich Poledna | 01.09.2004 | |



Místo zrušeného utkání s dánským Rodovre se uskuteční poslední přípravné utkání kadaňského celku v Mostě. Ve čtvrtek v 18 hodin mají kadaňští trenéři Chlustina s Novákem poslední šanci vyzkoušet si různé herní varianty proti soupeři, další utkání bude již na ostro ve středu v Olomouci. Naši borci již v Mostě jedno utkání sehráli, v době oprav litvínovského stadionu zde prohráli 3:1 s tímto severočeským extraligovým týmem.

 
Most sehraje 3 přípravná utkání ve třech dnech. S námi jako první ve čtvrtek, v pátek s Chomutovem a v sobotu hraje opět doma proti Dečínu. Minulou sobotu prohrál tento tým na ledě Sokolova 2:5. Soupisku chtějí mostečtí uzavírat až 10. září, o den později budou hrát první ligové utkání na ledě HC Stadionu Teplice. Do přípravy nastoupilo v Mostě 27 hráčů, ovšem trenéři Peroutka a Čmerda počítají, že ještě vhodně doplní tým hráči z vyšších soutěží.

A kdo všechno trénuje v Mostě?
Brankáři: Kout, Šimek, Žižka, Veverka
Obránci: Zetek, Plaček, Křížek, Neudorfský, Filipy, Jandera, Hlavatý, Skácel
Útočníci: Hubka, Růžek, Plachý, Slavík, Havlůj, Horejsek, Panocha, Sochor, Patzenhauer, Gergel, Piskač, Jenka, Šešina, Hudec.

Cílem HC Most je postup do playoff, které se tento rok hraje na tři vítězná utkání střídavě doma - venku.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM