Přípravné období se chýlí ke konci

Míša Sládková | 29.08.2004 | |

Přípravné období se chýlí ke konci

Dlouho očekávaný začátek nového ročníku I. ligy se přibližuje mílovými kroky a Kadaň se připravuje na svůj předposlední přípravný zápas. Soupeřem se stanou druholigové HC SOH Benátky nad Jizerou, které dosahují ve své přípravě vynikajících výkonů. Ledový souboj uvidíme 31. srpna od 18:00.

 

Benátky přípravě věnují velké úsilí. Dle slov manažera Petra Antala, chce náš rival hrát atraktivní hokej a výsledky, které před sezónou dosahují, tomu nasvědčují. Dokázali s přehledem porazit IHC Písek 4:1 a 4:2, Jablonec 5:2, Hvězdu Praha zdolali 4:2 a 5:1. Jako většina týmů i Benátky změřily síly se zahraničním celkem. Zápas s druholigovým švýcarským Chur skončil remízou 2:2. Všechny však zdrtila informace o tragické autonehodě, při které zemřel jednadvacetiletý hokejista Mladé Boleslavy Pavel Hrubý, který v loňské sezóně hájil barvy Benátek.

Kadani spíše vyhovuje domácí prostředí. Zatímco při kláních na půdě soupeře nenašli hokejisté Kadaně recept na vítězství, utkání doma jsou přesným opakem. Ke zdárnému konci vedla utkání s HC Baník Sokolov, KLH Chomutov a HC Klášterec nad Ohří. Jediný HC Chemopetrol Litvínov dokázal v zatím posledním zápase přerušit úspěchy Kadaně na vlastním kluzišti a odvezl si výhru.

Soupisky týmu z posledních utkání:

SK Kadaň: J. Pospíšil, (Jež) - P. Pospíšil, Špelda, Štelcich, Hlavatý, Kameš, Vobořil, Lupač, Znamenáček - Postl, Derfler, Polanský - Hlušička, Pech, Kajer - Pelán, Jabrocký, Kreuzman - Žák, Polák, Tvrzník.

HC Benátky: Barek (Turczyn) – Hlaváč, Klaban, Pešek, Keltyčka, Svoboda, Klikar, Hamrlík – Zajíček, Vasilev, Kocman, Jakeš, Slanec, Kadeřábek, Rybín, Kučera R., Kučera M., Štěpánek, Foltýnek, Řezáč.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM