Petr Jež se zranil

Jindřich Poledna | 27.08.2004 | |



Petr Jež, brankářská jednička pro nadcházející sezónu nechytal v přípravném utkání s Litvínovem. Ovšem při rozbruslení ještě v brance stál, chytal jako o život. Jenže právě kvůli tomu se do branky na začátku utkání musel postavit Jan Pospíšil. Petr Jež zůstal v kabině.

 
Petra Ježe sice hlásil hlasatel jako jedničku, do branky se ale za celý zápas Jež nedostal. "Při rozbruslení na mě vystřelil Kamil Tvrdek, střela mi letěla přímo do masky, tak jsem instinktivně ucukl hlavou, aby mě puk netrefil do masky. Jenže mě trefil do klíční kosti a místo mi okamžitě nateklo," řekl po utkání brankář Jež. "Mám tam naštěstí jen modřinu, nic není zlomené, rád bych chytal už další přípravné utkání proti Benátkám," hlásil gólman.

Polovinu první třetiny a zbytek poslední seděl Jež na tribuně a sledoval své spoluhráče, kteří dostali šestibrankový příděl. Jak hodnotil výkon svého kolegy Pospíšila? "Dneska je těžké mu cokoliv vytýkat, když mu kluci nepomůžou. Pokud je brankář na hráče sám, nikdy všechno nezachrání," reagoval na otázku diplomaticky Jež.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM