Kadaň má Dukle co vracet

Míša Sládková | 30.10.2007 | |

Kadaň má Dukle co vracet

Jihlava letos střídá několik výher za sebou vždy podobnou sérií proher. Podle dosavadních výsledků by se dalo předpokládat, že zápas proti Kadani by měl být pro Duklu opět výherní. Jenže kadaňští hokejisté mají velkou motivaci Jihlavským tyto plány překazit. Hnacím motorem jim může být pohled na výsledek posledního vzájemného zápasu loňské sezóny, kdy jim budoucí soupeř naložil nelichotivou desítku. Zda se náprava podaří se můžeme přesvědčit ve středu od 18:00.

 
SK KADAŇ - HC DUKLA JIHLAVA
17. kolo středa 31. října 2007 - 18:00
HC Dukla Jihlava 1. liga
Pořadí v tabulce Východ 6. (20 bodů)
* Celková bilance 5-2-1-8
* Bilance doma 3-0-1-4
* Bilance venku 2-2-0-4
Nejvyšší výhra 7:3 (v Prostějově)
Nejvyšší prohra o čtyři branky (doma s Ostravou a Havířovem)
Nejproduktivnější hráč Oldřich Bakus (5+16)
Nejlepší střelec Ladislav Rytnauer (13+6)
Nejvíce asistencí Oldřich Bakus (5+16)
Úspěšnost gólmanů Milan Řehoř (91,96%)
Průměr obdržených branek Milan Řehoř (3,29)
* výhra - výhra prodl. - prohra prodl. - prohra

Aktuálně z kádru Jihlavských

Dukla se od začátku ročníku pohybuje výsledky nahoru a dolu. Začala dvojicí proher, které však následovala vyrovnávací dvojice výher. A tímto způsobem by se dal popsat téměř celý dosavadní výkon Jihlavy. Nyní má Dukla za sebou dvě prohraná utkání a podle nastoleného trendu by měly následovat výhry.

Poslední ligová klání:

12. kolo: KOM - JIH 5:3
13. kolo: JIH- OLO  4:2
14. kolo: HAV - JIH 2:3sn 
15. kolo: BER - JIH 4:2
16. kolo: JIH - VRC 2:3pp

Poslední zápas Jihlavy

Jihlava mohla být možná překvapena, jakým způsobem vstoupilo Vrchlabí do utkání. Brzy musela Dukla dotahovat gólový náskok soupeře. Jenže Dukla neměla v úmyslu své fanoušky zklamat a díky zvýšené aktivitě se dokázala dvěma góly dotáhnout. Více se však v základní hrací době nestalo a na řadu přišlo prodloužení. Štěstí si nakonec sedlo na hokejku Gengela z Vrchlabí a o zápase bylo rozhodnuto.

Sestavy z minulých kol

SK Kadaň:Hanuljak - Spitzer, Poživil, Hlubuček, Brňák, Pospíšil, Vaněček, Chotaš, Hlavatý, Polanský, Jakub Bauer, Duba, Pražák, Derfler, Jan Bauer, Hlusička, Veverka, Kajer, Kadlec, Vrtek, Chyba.

HC Dukla Jihlava: Řehoř - Kuchyňa, Staněk, Ščerban, Kašpar, Míka, Štrach - Rytnauer, Bakus, Kubát - Ježek, Hradecký, Nekvasil - Krupka L., Hanzal, Krupka M. - Suk

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM