B - tým zahájí dvě soutěže

Miroslav Lučan | 22.05.2007 | |



Poprvé se hráči B – týmu SK Kadaň sešli v úterý 2.5.2007, na první trénink pod vedením trenéra Františka Lukeše dorazilo 22 hráčů. Loňská sezóna byla spíše taková zkušební a v té letošní už nechtějí nechat nic na náhodě. Chtějí hrát na špici tabulky krajské přeboru a pokusit se proklouznout do baráže o 2.ligu, tam se může stát všechno. Cílem ale postup do třetí nejvyšší soutěže není.

 
V letní přípravě zatím tým využívá prostory klubu SK Kadaň, fotbalový stadion, kondici utvrzují na spinningu, v lesoparku a jízdou v kopcovitých terénech kolem Kadaně. Plánují, že ve dnech 22. – 24. května absolvují krátké soustředění na Mědenci.

V týmu momentálně trenují :

Brankáři:
Michal Zajíc, Miroslav Svoboda, Lukáš Hrubý

Obránci:
Radek Sláma, Jan Macháček, Pavel Michálek, Richard Zajíc, Petr Kalinovič, Miroslav Strunz, Zdeněk Maxa, Ondřej Armstark

Útočníci:
Petr Michálek, Lukáš Hubínek, Martin Neprášek, Pavel Neprášek, Václav Januška, Vlastimil Kočí, Lukáš Bartok, Tomáš Kunstát, Milan Windisch, Jakub Vaněk, Antonín Vaněk, Aleš Suk, Petr Doležal, Milan Klepsa, Roland Wágner, Josef Jandl

Tým bude nadále trénovat na suchu do konce června, poté bude mít dovolenou a koncem července vyjede poprvé na led. V srpnu sehraje B mužstvo také několik přípravných zápasů, které ještě upřesníme po dohodě klubů.

Letošní sezóna bude pro fanoušky hodně zajímavá, B – mužstvo je totiž přihlášeno do dvou krajských soutěží. Z důvodu malého počtu týmu v ústeckém kraji ( čtyři ), bude i tým Františka Lukeše hrát také soutěž karlovarského kraje. Tam začne také soutěž hrát spolu s ostatními týmy ústeckého kraje, odehrají s místními týmy dvě kola doma – venku, získané body se ponechají a poté budou hrát pouze svou soutěž, kde pouze vítěz bude mít právo na účast v baráži o 2.ligu.

Po letní přípravě bude tým vhodně doplněn o hráče z juniorky a Klášterce nad Ohří.

Karlovarský kraj:

Sokolov B
Cheb
Mariánské Lazně
Ostrov nad Ohří
SK Kadaň B
Draci Bílina
Stadion Litoměřice
HC Louny

Ústecký kraj

SK Kadaň B
Draci Bílina
Stadion Litoměřice
HC Louny

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM