SK Kadaň tým z jihu Moravy SK Horácká Slavia Třebíč. Postavení v tabulce je pro hosty o hodně přívětivější, okupují šestou příčku a na černožluté mají sedmi bodový náskok, kteří se po sobotní porážce ocitli až na předposledním místě. To však neznamená, že by mělo jít o předem prohrané utkání. Ve třinácti vzájemných zápasů odešli Severočeši pouze dvakrát poraženi. Jak toto nervy drásající utkání dopadne a jestli kadaňští udrží dobrou bilanci se dozvíme v pondělí 30.10.2006 od 18:00 hodin." />

Udrží si "A" tým proti Horácké Slavii svou bilanci ?

Miroslav Lučan | 29.10.2006 | |

Udrží si

Dalším soupeřem v honu za body tolik potřebné pro play-off bude pro "A" mužstvo SK Kadaň tým z jihu Moravy SK Horácká Slavia Třebíč. Postavení v tabulce je pro hosty o hodně přívětivější, okupují šestou příčku a na černožluté mají sedmi bodový náskok, kteří se po sobotní porážce ocitli až na předposledním místě. To však neznamená, že by mělo jít o předem prohrané utkání. Ve třinácti vzájemných zápasů odešli Severočeši pouze dvakrát poraženi. Jak toto nervy drásající utkání dopadne a jestli kadaňští udrží dobrou bilanci se dozvíme v pondělí 30.10.2006 od 18:00 hodin.

 

Vzájemná bilance zápasů Kadaň – Třebíč

Sezóna 2003/2004

Kadaň se může pyšnit velmi dobrou bilancí vzájemných utkání. Měření sil proběhlo čtyřikrát. Ve třech prvních kláních zabodoval tým ze severu Čech. Avšak v posledním utkání základní části se Třebíč Kadani částečně pomstila a připsala si důležité tři body. Třebíč nakonec obsadila 7. místo.

Třebíč     -     Kadaň      2:3
Kadaň      -     Třebíč     3:1
Kadaň      -     Třebíč     5:3
Třebíč     -     Kadaň      3:2

Sezóna 2004/2005

V této sezóně byli úspěšnější opět Severočeši, Třebíčtí je nedokázali ani jednou porazit, dvakrát muselo zápas rozhodnout až prodloužení, ve kterém byli pokaždé úspěšnější borci SK Kadaň.

Třebíč     -     Kadaň      0:2
Kadaň      -     Třebíč     5:1
Třebíč     -     Kadaň      0:1(PP)
Kadaň      -     Třebíč     2:1(PP)

Sezóna 2005/2006

Vzájemné souboje ve znamení remíz. V prvním utkání černožlutí na soupeřově ledě museli celý zápas dohánět jednobrankové vedení, které Horácké Slavii zařídil v Kadani dobře známý Pelán, nakonec s vypětím všech sil ke konci zápasu vyrovnal Hahn, v prodloužení se již skóre neměnilo.

Další utkání, tentokrát na ledě Severočechů, se domácím nevyvedlo. Na dvoubrankové vedení Kadaně zareagovali hosté šňůrou čtyř branek, to také stačilo k zisku teprve druhého vítězství ve vzájemných zápasech.

Ve třetím utkání sezony, se na ledě Horácké Slavie nehrál příliš pohledný hokej, ani jedno mužstvo nenašlo recept na překonání brankáře. Body se dělili za remízu 0:0.

Třetí remíza se zrodila ve čtvrtém zápase v Kadani. Domácí drželi těsný náskok do 60.minuty, kdy ve dvojnásobné přesilovce šťastně vyrovnal Květoň. V prodloužení nedokázal žádný c celků proměnit své šance, proto se body dělily rovnoměrně podle počtu vstřelených branek, 1:1.

Třebíč     -     Kadaň      1:1
Kadaň      -     Třebíč     2:4
Třebíč     -     Kadaň      0:0
Kadaň      -     Třebíč     1:1

Sezóna 2006/2007

V prvním vzájemném utkání letošní sezóny dokázali kadaňští zvítězit 3:4 v prodloužení. Bonusový druhý bod vystřelil Postl v 63.minutě.

Třebíč     -     Kadaň      3:4(PP)

Výkony Horácké Slávie v letošní lize

Třebíčtí jednoznačně dokazují, že chtějí letos play-off. Po 15.odehraných kolech se drží na 6.příčce prvoligové tabulky se ziskem 21 bodů. Na ledě soupeře se Horácké Slavii příliš nedaří, dokázala zvítězit v prodloužení na ledě Havířova . Ve dvou případech si odvezla tři body a to z ledu Olomouce a Ostravy. Je to, ale dostatečně varování pro černožluté, bylo to z posledních dvou utkání na ledě soupeře.

Aktuální stav kádru Třebíče

Trenéři Horešovský a Otoupalík mají k dispozici téměř celý kádr, s angínou laboruje jen útočník Petr Zahradník, který je nelepším mužem kanadského bodování v týmu. V posledním zápase dostalo příležitost ukázat své schopnosti pět hráčů z třebíčské juniorky.

Poslední utkání Horácké Slávie

V posledním kole se třebíčtí utkali na svém stadionu s nelehkým soupeřem - HC Ústečtí Lvi. V utkání Slávisté svého soupeře zle potrápili, ve 21.minutě zvyšoval veterán Ščerban již na 2:0, ale ani to k úspěchu domácích nestačilo, domácí byli zbytečně vylučováni a to zkušenému celku ze severu Čech náhrávalo. V utkání nakonec Lvi zvítězili 2:4.

Statistiky

Nejlepším střelcem je Tomáš Mertl se 7 přesnými zásahy. Bodování vévodí již zmiňovaný Petr Zahradník se 12 body, Tomáš Mertl si připsal 11 bodů a David Dolníček má na kontě bodů 10. Za zmínku určitě stojí i veterán soutěže Bedřich Ščerban, který na pozice obránce má bodů 9. Zlým mužem Horácké Slavie je Ondřej Látal, kterému arbitři udělil 31 trestných minut.

V pozici brankářské jedničky se ocitl Filip Luňák, který v devíti zápasech obdržel 16 branek s průměrem 2,03 a úspěšností 93,13 Náhradními gólmany jsou Michal Valent a českobudějovický Jan Chábera.

Sestavy z posledních utkání

SK Třebíč: Luňák - Ščerban, Rehák, Hrbáček, Bulička, Dvořák, Šefčík, Sláma, Pálka - Laš, Dolníček, Mertl - Handlovský, Oliva, Burian V. - Čech, Bula, Látal - Přibyl, Nahodil, Dora

SK Kadaň: Slipčenko – Pospíšil, Spitzer, Kloz, Loučka, Hlavatý, Hlubuček, Chotaš, Lašek – Polanský, Postl, Kajer – Stavenský, Stehlík, Metlička – Žák, Husička, Hobl – Pražák, Vrtek, Krpenský.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM