Představení "B" týmu mužů

Miroslav Lučan | 25.08.2006 | |

Představení

Jak jsme již v předchozím článku psali, představíme vám tým SK Kadaň B. Tým je složen z hráčů, kteří již v předchozích letech za tým Kadaně hráli ( Sláma Radek, Klepsa Milan, Windisch Milan, Vaněk Antonín, Slezák Josef, Januška Václav … ), pak se zde najdou ti, kteří skončili v juniorském věku ( Michal a Richard Zajíc, Petr a Pavel Michálek, Holan Pavel, Neprášek Pavel …. ). Zkrátka to jsou hráči s kadaňským srdíčkem a jsou odhodláni bojovat a nechat na ledě vše.

 

Cíl

Cílem těchto hokejových nadšenců je hrát v popředí tabulky a třeba se pokusit o postup do 2.ligy. Chtějí do Kadaně vrátit tolik vytoužené PLAY OFF, kteří si fanoušci tak dlouho přejí. A je to v jejich silách !!!

Kádr

Většina hráčů dříve působila v Okresní soutěži Chomutovska – 6.severozápadní liga, celek se dříve jmenoval Kadaň Predators. Soutěž s přehledem vyhráli.
Trenéři Velc a Novák Radek ( hrající trenér ), mají k dispozici hodně široký kádr, nejen z hlediska, že všichni hráči jsou amatéři a nemusí být vždy zaměstnavatelem uvolněni, ale nechtějí hrát žádné „druhé housle“.

V brankovišti budou střežit prostor Martin Sláma a Michal Zajíc.

V obraně jsou zkušení borci Radek Sláma, Walter Foh, Antonín Vaněk, Michálek Petr, Karel Vrátník, Roman Toušek a dravé mládí Pavel Holan, Richard Zajíc, největší naděje se dávají do Jana Macháčka a Přemysla Ungera, kteří přišli jako největší posily z úspěšného týmu loňských juniorů.

Do útoku jsou připraveni nastupovat zkušení Windisch Milan st., Klepsa Milan, Slezák Josef, Novák Radek, Michálek Pavel, Doležal Petr, Januška Václav, Suk Aleš, Kolář Libor, Maxa Zdeněk, podpořeni mladými dravci jako Neprášek Pavel, Vinopal Tomáš, Wágner Roland, Kočí Vlastimil.

Tým trénuje na ledě pravidelně od 28.7. .Na programu mají několik přípravných zápasů, ale vše se bude odvíjet, jak ostatní soupeři trénují. Včas vás budeme informovat.


Radek Novák : hrající trenér
Chtěli bychom hrát v popředí tabulky a vrátit do Kadaně tolik toužené Play-Off, aspoň v soutěži krajského přeboru, diváci si to určitě zaslouží. Krásné by bylo dostat se až do baráže, ale to už jsem hodně daleko. První kola dost napoví. Proto bych chtěl požádat a pozvat fanoušky, aby nás chodili v co největším počtu podporovat. My jim slibujeme, že budeme bojovat.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM