Cíl pro příští sezónu - playoff

Jindřich Poledna | 12.05.2006 | |

Cíl pro příští sezónu - playoff

Letní příprava je již v plném proudu, hráči se věnují plavání, kolu, běhání, trénují občas i dvoufázově, celková koncepce letní přípravy je velmi podobná té loňské. Fanoušci lační po nových zprávách, v tomto článku mají možnost získat informace o nových hráčích v kempu, zjistí kdo podepsal již smlouvu na celou sezonu a s kým sehraje Kadaň zápasy v letní přípravě.

 
V posledním článku bylo zveřejněno 20 jmen hráčů ,kteří začali letní přípravu. V posledních dnech se k nim přidalo další pět hokejistů. Ostříleného Jaroslava Buchala doplnili mladí hráči - Krpenský, Stehlík, Pražák a Klouček.

Již 12 hráčů je v Kadani pod smlouvou do konce příští sezóny. Jedná se o brankáře Hübla, obránce Hlavatého, Laška a Hlubučka a útočníky Kajera, Postla, Derflera, Žáka, Ziku, Stavenského, Metličku a již dřívě jmenovaného Buchala. Ostatní hráči mají smlouvy do konce přípravy a je jen na nich, jestli si vybojují možnost reprezentovat královské město Kadaň. Letní příprava je přeci jen na začátku, trenéři budou mít možnost vyzkoušet v srpnu na ledě další hráče, především "odpadlíky" extraligových týmů.

Kadaň sehraje v přípravě celkem 13 utkání. Na našem zimním stadioně by se měla představit 2 zahraniční mužstva, 2 druholigové týmy, 9 utkání proběhne s prvoligovými mužstvy.

31.7. Kadaň - Karaganda (Mistr Kazachstánu) 
 1.8. Kadaň - Mladá Boleslav 
 4.8. Mladá Boleslav - Kadaň 
 8.8. Kadaň - Most 
11.8. Kadaň - Chomutov 
15.8. Kadaň - Beroun 
17.8. Hradec Králové - Kadaň
22.8. Chomutov - Kadaň 
24.8. Kadaň - Ústí nad Labem 
25.8. Beroun - Kadaň 
29.8. Kadaň - Klásterec 
31.8. Kadaň - soupeř ze Skandinávie (bude blíže upřesněno) 
 6.9. Ústí nad Labem - Kadaň 

První mistrovský zápas se odehraje 13. září, jestli jej uvidí fandové v Kadani nebo bude hrát náš tým venku, se dozvíme koncem srpna, kdy proběhne rozlosování soutěže. Jedno je však jisté - cílem Kadaně je účast v playoff, celek by se tak měl umístit do osmého místa.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM