Damašek s Müllerem v Kadani končí

Jindřich Poledna | 15.03.2004 | |

Damašek s Müllerem v Kadani končí

K a d a ň - Vedení kadaňského hokeje oznámilo se kterými hráči nepočítá pro další sezónu. Své účinkování v Kadani tak museli ukončit brankář Damašek a útočník Müller. Právě Müllerovi se v loňské sezóně v dresu Ústí velmi dařilo a fanoušci očekávali slavný návrat do Kadaně. Jenže Jardovi se příliš nevedlo, byl ve čtvrtém útoku, který často pouze zahříval lavičku. Podobně na tom byl i Jan Kašík. Vedení klubu se nelíbila jeho životospráva, byl poslán do Komety, která o něj projevila zájem. Jenže ani tam zřejmě neuchvátil a skončil v krajském přeboru.

 
Příprava na další ročník první ligy již odstartuje, klub nehodlá práva nikomu prodávat. Informace, které straší kadaňské fanoušky jsou nepravdivé. Liga se do Sokolova ani do Mostu prodávat nebude.

Vedení klubu již oznámilo termíny přípravných zápasů:
30. 7. Kladno - Kadaň
3. 8. Chomutov - Kadaň
6. 8. Kadaň - Ústí nad Labem
12. 8. Ústí nad Labem - Kadaň
17. 8. Kadaň - Chomutov
27. 8. Kadaň - Litvínov
28. 8. Litvínov - Kadaň
V termínech 9. - 10. 8. a 23. - 24. 8. sehraje Kadaň 2 přátelské zápasy s Berounem, jednou doma, jednou v Berouně, přesný termín ještě není dořešen.

Po skončení extraligy se bude konat schůzka manažerů. SK Kadaň na ní hodlá navrhnout, aby se první liga, stejně jako extraliga, hrála na 52 kol, prvních osm mužstev by šlo automaticky do playoff, poslední dvě do baráže.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM