Podruhé v řadě doma, přijedou Klatovy

Tereza Doksanská | 23.08.2017 | |

Podruhé v řadě doma, přijedou Klatovy

Kadaň – Ve čtvrtém domácím přípravném zápase přivítají Trhači druholigové Klatovy, se kterými si v úvodu přípravy poradili. Jak dopadne odvetné utkání?

 

Klatovy v přípravě vyhrály pouze dvakrát
První utkání odehrály Klatovy s Trhači a prohrály 3:5. Poté se utkaly s týmy Kobra Praha a HC David servis České Budějovice, které klatovští hokejisté porazili 5:4 a 4:2. Další zápasy nebyly podle představ Klatov, když třikrát za sebou prohrály. Nejprve nestačily na Baník Sokolov – 2:4 a z odvetného zápasu s Kobrou Praha odešli Klatované s prohrou 5:6 po samostatných nájezdech. V pátek hostili Západočeši německý tým EHC Lausitzer Füchse, na který nestačili a prohráli těsným rozdílem 5:6.

Sestava z posledního klání:
Sochůrek (Rückl) – Slavík, Kubík, Krystl, Kaňák, Houfek – Uhlík, Kokoška, Topinka, Vracovský, Vavřička, Michel, Vlček, Kučera, Váchal, Piovarči, Kosnar, Vondrák.

Poslední zápas Trhačům příliš nevyšel
Kadaňští byli od začátku aktivní. Od desáté minuty vedli nad Benátkami 1:0, úvodní branku vsítil Šimon Szathmáry. Do dvoubrankového vedení dostal Trhače ve 21. minutě Tom Ringler. Benátky v první ani ve druhé části neskórovaly. To si ale vynahradily ve třetí části, kdy vstřelily rovnou tři góly. Nejprve snížil Matouš Bělohorský a následně vyrovnal Jan Jeník. O minutu později již Benátčané vedli. Tentokrát Michala Danylce překonal Zdeněk Král. Černožlutí náskok promarnili a prohráli 2:3.

Sestava z utkání s Benátkami:
Danylec – Trefný, Novák, Hlaváček, Szathmáry, Blaha, Černý, Hierman, Lidák – Kohút, Macháček, Wágner – Tůma, Tupý, Krejčiřík – Ringler, Polák, Adámek – Šilar.

Vzájemné utkání s Klatovy dopadlo lépe pro Trhače
V úvodní části Kadaň prohrávala 0:2, ve druhé třetině vyrovnali na 2:2 Jiří Tupý a Jakub Chrpa. O dvě minuty později se po střele Matěje Chalupy dostaly Klatovy opět do vedení. To jim ovšem vydrželo osm minut, než se prosadil zkušený Roman Chlouba. O minutu později přidal další gól František Wágner, a tak Trhači vedli 4:3. Klatovy už nevyrovnaly, ale ještě jednou inkasovaly. Ve 49. minutě se podruhé v utkání trefil Jakub Chrpa a zvýšil na 5:3. Vedení si svěřenci Roberta Kašeho a Kamila Koláčka uhlídali.

SHC Klatovy:
Sochůrek – Slavík, Kaňák, Houfek, Marcel, Kubík, Leština – Vracovský, Kodýtek, M. Chalupa, Topinka, Tulačka, Pacanda, Pacanda, Rubner, Vavřička, Kokoška, Vlček, Němec, Váchal.

SK Trhači Kadaň:
Dvořák – Trefný, D. Novák, Hlaváček, Szathmáry, Blaha, Buchtela, Hierman, Lidák – Krejčiřík, Chlouba, Chrpa, Wágner, Josef Rindoš, Tůma, Müller, Tupý, Kohút, Ringler, A. Macháček, Adámek.

O zápase
Další přípravné utkání se odehraje na kadaňském zimním stadionu 24. srpna. Úvodní buly bude vhozeno v 18 hodin. Neváhejte a přijďte se podívat na hokej. Klasicky bude pro vás připraven i onlajn přenos na onlajny.com.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM