Poslední zápas základní části je tu, Trhači míří do nedalekých Litoměřic

Tereza Doksanská | 12.02.2017 | |

Poslední zápas základní části je tu, Trhači míří do nedalekých Litoměřic

Kadaň – WSM liga je u konce a na programu je 52. kolo. Trhači se v něm utkají s Litoměřicemi, se kterými budou bojovat i v play-out. Jak se Kadani bude v severočeském derby dařit?

 

HC Stadion Litoměřice
Stejně jako Kadaň, tak i Litoměřice se pohybují ve spodu tabulky a mají jisté play-out. S 65 body se nacházejí na jedenáctém místě, na desátý Frýdek Místek ztrácí čtyři body, což už není možné získat. Na dvanáctý Havířov mají Kališníci náskok jednoho bodu a na třináctou Kadaň bodů sedm. Play-out zahájí Litoměřice na jedenáctém místě.

Během 51 kol nastřílely Litoměřice 125 gólů a 129 jich inkasovaly. Zaznamenaly patnáct výher, šest za dva body. Proher mají Severočeši 22 v základní hrací době a osm v prodloužení a samostatných nájezdech.

Posledních pět zápasů
LHK Jestřábi Prostějov: HC Stadion Litoměřice 4:3
HC Stadion Litoměřice: SK Horácká Slavia Třebíč 2:3
ČEZ Motor České Budějovice: HC Stadion Litoměřice 4:5p.
HC Stadion Litoměřice: HC Most 2:3sn.
HC Benátky nad Jizerou: HC Stadion Litoměřice 4:2

Statistiky litoměřických hráčů
Nejvíce aktivním hráčem je s 34 kanadskými body (10+24) Jaroslav Kalla. Jindřich Barák, obránce, který za 38 zápasů nastřílel 4 góly a rozdal 11 nahrávek je nejproduktivnějším obráncem. Se 64 trestnými minutami je Jakub Šulc nejvíce trestaným hráčem, o jednu minutu méně má Ondřej Kopta.

Jaroslav Pavelka, Patrik Rybár, Filip Šindelář a Ondřej Kacetl, to jsou litoměřičtí brankáři. Nejvíce zápasů (33) odchytal první jmenovaný, může se pyšnit procentuální úspěšností nad 90%, konkrétně 93.04 a počtem inkasovaných branek na zápas 2.22. Filip Šindelář má odchytáno zápasů devět, 94.17% je jeho procentuální úspěšnost. Počet inkasovaných branek na zápas má 2.01.

V předposledním kole Litoměřice padly s Benátkami, Kadaň rozstřílela Most
HC Benátky nad Jizerou: HC Stadion Litoměřice 4:2
24. D. Špaček (Pyrochta, Ordoš), 26. J. Mikyska (Kolmann, Víšek), 37. Černoch (Prokeš, Lakatoš), 60. Prokeš (Černoch, Plutnar) – 23. Loskot (Plášil), 50. Loskot.

Kališníci nastoupili v této sestavě: Kacetl (J. Pavelka) – J. Šulc, Jebavý, Pavlas, Smetana, Plášil, Barák, Bažant – M. Ondráček, Nedvídek, Valášek – Stoklasa, J. Veselý, Jaroslav Kalla – Loskot, Hanták, Kopta – Švagrovský, R. Pilař, O. Procházka.

SK Trhači Kadaň: HC Most 5:2
11. Kůs (Trefný, Gorčík), 16. Chlouba (Kaše, Kůs), 18. Kohout (Harkabus, Weinhold), 44. Raška (Hejcman, Hlava), 48. O. Beránek (R. Havel, L. Chalupa) – 35. Dufek (Babincev), 54. Martynek (K. Pilař).

Trhači vybojovali tři body ve složení: Strmeň – R. Černý, Trefný, Chalupa, Havel, Tejnor, Baránek, Weinhold, J. Tomeček – Gorčík, Kaše, Kůs – Raška, Hejcman, Hlava – Chrpa, Chlouba, Beránek – Kohout, Osmík, Harkabus.

Ve vzájemných zápasech jsou lepší Litoměřice
V prvních dvou zápasech inkasovali Trhači do své branky šest gólů, ovšem do brány Litoměřic nevsítili ani jeden. To se jim povedlo až ve 39. kole, když porazili Kališníky 2:1.

SK Trhači Kadaň: HC Stadion Litoměřice 0:2
HC Stadion Litoměřice: SK Trhači Kadaň 4:0

SK Trhači Kadaň: HC Stadion Litoměřice 2:1
3. Kohout (Trefný), 47. Chlouba – 16. M. Ondráček (J. Šulc, Jaroslav Kalla).

Sestavy obou celků
Strmeň (Tadeáš Dvořák) – R. Černý, Trefný, J. Tomeček, D. Šimek, R. Havel, L. Chalupa – Hlava, Hejcman, Kůs – Harkabus, Chlouba, Chrpa – Vaněk, L. Vrána, Slavíček – Osmík, O. Beránek, Kohout.

J. Pavelka (Šindelář) – Jebavý, J. Šulc, Š. Havránek, Pavlas, Barák, Piegl, Smetana – Pletka, Nedvídek, R. Pilař – Jaroslav Kalla, Miškář, M. Ondráček – Hanták, Kopta, Loskot – O. Procházka.

Program 52. kola
HC Benátky nad Jizerou: HC AZ Havířov 1:2
HC Most: HC Frýdek Místek
SK Horácká Slavia Třebíč: HC Slovan Ústí nad Labem
Rytíři Kladno: ČEZ Motor České Budějovice
HC ZUBR Přerov: HC Dukla Jihlava
HC Slavia Praha: LHK Jestřábi Prostějov

O zápase
Poslední, 52. kolo, se odehraje v Kalich aréně a to v pondělí, 13.2. Úvodní buly bude vhozena v 18 hodin. Pokud se nechystáte Trhače podpořit přímo do Litoměřic, zápas můžete sledovat buď na onlajny.com nebo živý přenos na tvcom.cz.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM