Příprava pokračuje! V pondělí hostíme Litoměřice

Jiří Novotný (KAD) | 07.08.2016 | |

Příprava pokračuje! V pondělí hostíme Litoměřice

K a d a ň - Přípravné duely na novou prvoligovou sezonu jsou v plném proudu. Po čtvrtečním neúspěchu s Mostem si kadaňští budou chtít napravit reputaci v zápase s dalším regionálním sokem, litoměřickým Stadionem. Úvodní buly padne v 18:00.

 

Litoměřičtí již mají za sebou dvě přípravná klání. V úterý cestovali na led extraligové Mladé Boleslavi, která se soupeřem z nižší soutěže neměla žádné slitování a rozcupovala jej poměrem 6:2. Z počátku se přitom Stadion držel, na úvodní gól domácích našel odpověď zkušený Pletka. Pak ovšem Litoměřice začaly ztrácet půdu pod nohama a inkasovali 5 branek. V závěru jen kosmeticky snížil Valášek.

O dva dny později se Stadion představil před domácím publikem, v Kalich aréně přivítal ústecký Slovan. Skóre otevřel ve 4. minutě domácí Zajan, za mančaft z krajského města po chvilce odpověděl Aleš Furch. Po svižném úvodu se tempo hry zpomalilo a šancí začalo ubývat. Jednu z nich ale 24. minutě proměnil ústecký Merta a stanovil tak konečné skóre 1:2 pro Slovan. „Oba týmy dnes nastoupily ve velmi mladé sestavě, máme zde hodně hráčů na zkoušku a podle toho hokej vypadal. Byl živelný, u některých hráčů byla vidět přemíra snahy, ale bohužel kvalita v útoku nám dneska chyběla. Nějaké střelecké pozice jsme si sice vypracovali, ale góly jsme z nich nedali. Myslím si, že to byl vyrovnaný zápas, Ústí využilo dvě přesilovky a my žádnou, klasický přípravný zápas,“ líčil na webu hclitomerice.cz kouč Stadionu Daniel Tvrzník. Jeho protějšek Miroslav Mach si liboval: „ Hrálo se do těla, myslím, že to byl docela pěkný hokej.“

Zatímco černožluté čeká teprve druhý přípravný zápas, Litoměřice nastoupí již ke třetímu. Jelikož na výhru dosud čekají, budou chtít v Kadani nepříznivou bilanci zvrátit. Přijďte se v horkém letním dni zchladit do ochozů našeho stadionu a pomozte Trhačům v cestě za vítězstvím. Startujeme v 18:00, připraven bude rovněž online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM