Tolik oslabení co máme, si nemůžeme dovolit, ví slovenský útočník Martin Sloboda

Tereza Doksanská | 19.02.2016 | |

Tolik oslabení co máme, si nemůžeme dovolit, ví slovenský útočník Martin Sloboda

Ústí nad Labem/Kadaň - V prvním duelu play - off bylo úspěšnější Ústí. Po první třetině vedl Slovan již 3:0, Kadaň nakonec prohrála 5:1. O jedinou branku Trhačů se postaral Martin Sloboda.

 

Martine, první zápas v play – off jste prohráli 5:1. Co bylo důvodem prohry?
Určitě první třetina, ve které jsme dostali nesmyslně tři branky. Myslím si, že do zápasu jsme šli s velkým respektem, což je v play – off úplně zbytečné.

Jaký to byl zápas?
Byl to těžký zápas. Jak říkám do utkání jsme šli s příliš velkým respektem. Nejezdili jsme se soupeřem tak, jak jsme potřebovali. Ve druhé třetině jsme všechny individuální činnosti prohrávali. To nás stálo zápas.

Máte vysvětlení pro nepovedenou první třetinu, kterou jste prohráli 3:0?
Vysvětlení ani ne, těžko říct. Řekli jsme si, že musíme hlavně tu první třetinu uhrát, a poté bychom mohli přemýšlet nad dobrým výsledkem. Prohraná první třetina se těžko otáčí, ještě k tomu, když dostaneme další branku. Stav 4:0 se dá těžko otočit.

V utkání jste byli mnohokrát vyloučeni. Nebere vám to síly?
Určitě bere, ale v každém zápase je to pravidlo, že jsme hrozně moc vylučovaní. Tolik oslabení co máme, si nemůžeme dovolit, obzvlášť v takových to zápasech. Takže síly to ubírá, není to lehké ubránit a chybí nám síly do útoku.

Dal jste jedinou branku Kadaně, jak byste ji popsal?
Martin Kadlec mi to krásně nahrál, poté už to bylo o štěstí.

Zítra hrajete druhý zápas na ledě Ústí nad Labem, co musíte do utkání změnit?
Určitě respekt. Bez respektu nemáme co ztratit, musíme hrát hokej, musíme jezdit. Hlavně musíme hrát bez vyloučení, poté můžeme přemýšlet o dobrém výsledku.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM