Jak vypadá tým po přestupním termínu?

Jindřich Poledna | 01.02.2016 | |

Jak vypadá tým po přestupním termínu?

V prvním únorovém dnu je po přestupním termínu a všichni fanoušci netrpělivě čekají na informace, kdo klub opustil a naopak kdo přišel. Naše situace se téměř nezměnila, platí to, co bylo avizované. Pirátská organizace zapůjčila obránce Jaroslava Mrázka do Kladna. Žádné další odchody se od posledního utkání nekonaly. Ohledně aktuální sestavy jsme oslovili trenéra Jaroslava Becka.

 

„Do závěrečných bojů jdeme s jasným úkolem – chceme uhrát pozici do desátého místa. Klukům věříme, sestava si pomalu sedá. Nemůžeme jí hodnotit podle posledního zápasu v Třebíči, kde jsme dostali branky po individuálních chybách hráčů. To je vždy nemoc mladých týmů a my máme velmi mladý,“ ví trenér Jaroslav Beck.

Útok:
Sloboda – Kverka – Kadlec
Hlava – Šťovíček – Veselý
Huňady – Vrána – Vaněk
Wágner – Macháček - ???
Máme celkem 11 útočníků, kteří by měli naskakovat pravidelně, pokud jim to jejich zdravotní stav dovolí. V záloze jsou ještě Strunz, Deveri a Lehnert, na rehabilitaci je také Ringler, který ještě není zdravotně zcela v pořádku. Na jeden zápas za nás může ještě naskočit Chlouba, čehož určitě rádi využijeme. Koblasa je pro nás již také mimo hru.

Obrana:
Trefný – Černý
Szathmary – Novák
Kolařík – Drobný
Teoretickou rezervou jsou ještě Weinhold a Tejnor s Blahou, ale to ještě ukáží až budoucí utkání a situace ve Varech a v týmu Pirátů.

Jak vypadá situace s gólmany? „Zatím nejsme kompetentní se k tomuto tématu vyjadřovat, vše bude jasno až po konzultaci s týmem Pirátů. Dnes Vám zatím nepovím, kdo bude chytat proti Mostu,“ dodal Beck.

Trenér ještě pro zvědavé fanoušky, nejen kadaňského hokeje, prozradil: „Mimo hru je stále pro zranění Cestr. Někteří fanoušci nám vyčítají, že nevyužíváme zkušených hráčů z Klášterce, například Andrese a Charouska. My vůbec nezpochybňujeme to, že by nebyli využitelní pro náš tým. Tohle vyplývá z pirátské koncepce – chceme se zaměřovat na mladé a perspektivní hráče s potenciálem. Máme status farmy a je potřeba plně respektovat tyto zájmy. Spolupráce s Kláštercem však funguje. My do týmu zapracovali Drobného s Huňadym, na druhé straně Klášterci velmi dobře pomohl brankář Dlouhý. Zápas se Sokolovem pro něj nebyl vůbec jednoduchý.“

A co dodat na závěr? Tým vyzývá fanoušky, ať přijdou na zápas proti Mostu. Doma musíme bodovat a každý hlas, který požene mladíky k dobrým výkonům, nám může jedině pomoct!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM