Jaroslav Beck: „Hráči podporu diváků vnímají!“

Jindřich Poledna | 16.10.2015 | |

Jaroslav Beck: „Hráči podporu diváků vnímají!“

Po dvou vydařených domácích zápasech čeká výběr trenéra Becka těžký soupeř v podobě kladenských Rytířů. Jenže právě v posledních zápasech se zranilo několik hráčů, a tak naše otázky na hlavního kouče směřovaly především k sestavě, která pojede bojovat proti týmu Jaromíra Jágra.

 

Máme několik marodů, s kým pojedeme bojovat o body na Kladno?
Ano, máme hráče, kteří jsou v současné době mimo hru. Radek Veselý je po otřesu mozku, stejně dopadl i Darek Hejcman. Ten má navíc ještě zraněné rameno. Oba budou mimo hru ještě minimálně týden. O dost hůř je na tom zdravotně Jan Müller. Má natržený lýtkový sval a jeho návrat k týmu je v nedohlednu. Ve stavu nemocných je také Lukáš Novák, ale ten by se měl příští týden k týmu připojit.

Můžeme počítat na sobotu s posilami z Karlových Varů?
Ve Varech je situace po nástupu trenéra Oremuse trochu jiná. My doufáme, že budeme spolupracovat i nadále na tak skvělé úrovni, jak tomu bylo doposud. Chce dát šanci i hráčům, kteří hrají v Kadani. Situaci budeme zjišťovat až po pátečním odehraném zápase. V neděli mají Vary volno, tak doufáme, že nám na sobotu někoho poskytnou. Koblasa s Rohanem by nám mohli citelně chybět.

A hráči z partnerského Chomutova?
V A-týmu se chytil Roman Chlouba. My mu to moc přejeme, ale jeho zkušenosti a buldočí chuť vítězit budeme postrádat. Rádi bychom v Kadani opět přivítali třeba Davida Kašeho, který by se mohl objevit na pozici třináctého útočníka. Byl by herně vytížený, každému mladému hráči tohle prospívá.

Jaká je situace na postu brankářů?
Tam jsme si doufám už všechnu smůlu vybrali! Po nešťastné příhodě Míry Hanuljaka se budeme muset spoléhat na naše dva mladé brankáře, kteří mají však naší plnou důvěru. Tadeáš Dvořák se v posledním zápase předvedl ve výborném světle, ukazuje, že má dobrou formu. Každopádně pokud tým brankářům svou hrou pomůže, můžeme na body sahat proti kterémukoliv soupeři, což jsme doma svým fanouškům ukázali již několikrát.

Jak hodnotíte kadaňské publikum v této sezóně?
Především v posledních zápasech byla v Kadani bezva atmosféra. Vedení zapracovalo na tom, aby dostalo do hlediště více fanoušků. A bude v tom i nadále pokračovat. Hráči podporu diváků vnímají a i díky nim se nám podařilo všechna dosavadní domácí utkání vyhrát. Každopádně nám každá hlasivka pomůže. Rád bych tímto pozval všechny fanoušky i na naše příští domácí zápasy. Ve středu hostíme Benátky, kterým budeme chtít vrátit nepříjemnou porážku, a za týden nás čeká těžký dvojzápas proti Budějovicím a Slávii. Budeme rádi za každou podporu!

Děkuji za rozhovor.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM