Zhasneme v sobotu Bílé hvězdy z Třebíče?

Jiří Novotný | 25.09.2015 | |

Zhasneme v sobotu Bílé hvězdy z Třebíče?

K a d a ň - Další kolo WSM ligy pokračuje tuto sobotu, Kadaň se v něm po dvojzápasovém venkovním turné vrací na domácí kluziště. Jejím soupeřem bude další kvalitní tým - Horácká Slavia Třebíč. Přijďte naše bojovníky podpořit! Úvodní buly padne v 17:00.

 

Třebíč v přípravě

Na úvod přípravy se Horácká Slavia musela sklonit před brněnskou Kometou, které podlehla jasně 2:6. V dalším zápase mladá sestava remizovala v Šumperku 3:3. Hned další den se v Třebíčí představil zajímavý soupeř - výběr Francie do 23 let. Souboj s mladými Francouzi rozhodla v 56. minutě gólem na 3:2 ostřílený Dolníček. Následný dvojzápas s Prostějovem se Bílým hvězdám vůbec nezdařil, na Hané podlehly 3:2 a doma dokonce 1:3. Zaváhání však napravily v Jihlavě, kde již v rámci Regionálního poháru zvítězily vysoko 1:5. V dalších kolech RP však vyhrály pouze nad "oblíbenou" Jihlavou, také v odvětě ji jednoznačně přejely 6:1. Dvakrát se ale sklonily nad Kladnem i Českými Budějovicemi.

Dosavadní výkony v lize

Do nového ročníku WSM ligy Třebíč vstoupila na ledě houževnatého Šumperka, kde získala bod za výhru 2:3 po sam. nájezdech. V dalším kole se nenechala zaskočit nováčkem z Přerova, zvítězila 3:1. Také další venkovní duel musely rozhodnout až nájezdy, v Kladně po nich vyhrála 1:2. Přemožitele nenašla ani ve 4. kole, kdy přehrála Benátky 4:1. V následujícím duelu v Prostějově se ovšem elán z hokejek Horácké Slavii vytratil, Jestřábi svého soupeře rozklovali 4:1.

Ještě větší pohromou skončil středeční duel s pražskou Slavií. Sešívaní vedli již 0:7, čestný gól domácích zaznamenal v 58. minutě Polodna. „Výkon nebyl hodný téhle soutěže,“ hlesl na hstrebic.cz kouč Jiří Mička.

Sestava Třebíče z duelu se Slavií: Vejmelka (54. Klimeš) – Bilčík, Malena, Niko, Šik, Přibyl, Šaur – Mrázek, Dočekal, Erat – Pekr, Polodna, Zuzin – Svoboda, Psota, Švec – Petelin, Čech, Kusko – Abdul.

Sestava Kadaně z minulého kola: Hanuljak (Ta. Dvořák) – Mrázek, Szathmáry, Charousek, Tejnor, Trefný, Černý, Rohan, To. Dvořák – Kůs, Račuk, Koblasa – Hlava, Hejcman, Chrpa – Wágner, Šťovíček, Veselý – Müller, Vrána, Vaněk.

O zápase

V 7. kole WSM ligy se černožlutí podaří prodloužit domácí neporazitelnost. Také Třebíč se bude chtít po výprasku se Slavií ukázat. Rozhodně se máme na co těšit! Pokud se nebudete moci dostavit, můžete využít služeb textového přenosu na onlajny.com.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM