Kadaň míří na Slavii. Přivezeme body z Edenu?

Jiří Novotný | 18.09.2015 | |

Kadaň míří na Slavii. Přivezeme body z Edenu?

K a d a ň - Po demolici Prostějova, jemuž černožlutí uštědřili direkt v podobě 7 branek, zajíždí Kadaň na led Slavie. Pražané, kteří v minulé sezoně nastupovali mezi tuzemskou elitou, jsou po úvodních 4. kole WSM ligy na 8. příčce tabulky. Úvodní buly padne v sobotu 19. 9. v 17:30.

 

SLAVIA V PŘÍPRAVĚ

Sešívaní v přípravě výsledkově nezářili. V desítce zápasů zvítězili jen třikrát. Na úvod podlehli po nájezdech Jihlavě, zaváhání však napravili výhrou 5:2 nad Karlovými Vary. To však byl na delší dobu jediný světlý moment přípravy; následovala blamáž s Benátkami (1:3), porážka od karlovarské Energie (5:3) a posléze si na Slavii vyšlápli i litoměřičtí kališníci, kteří zvítězili 3:4 po samostatných nájezdech. Slávisté poté odcestovali na Tatranský pohár, kde nejprve obdrželi 8 branek od Minsku, pak se blýskli výhrou 3:7 nad domácím Popradem, na závěr ovšem nestačili na rakouský Graz (2:1). Po prohře 5:1 se Spartou v rozlučkovém zápase s holešovickou arénou uzavřela Slavia přípravu vítězstvím 5:2 na ústeckým Slovanem.

NÁŠ SOUPEŘ V LIZE

V úvodním kole WSM ligy Slavia zajížděla do Kladna. Pražanům se sice podařilo otevřít skóre, duel ale nakonec dospěl až do samostatných nájezdů, v nichž o výhře domácích 3:2 rozhodl Rudovský. Poté vrátila Benátkám porážku z přípravy, na svém ledě vyhráli 2:0. Do nájezdů dospěl také další venkovní zápas Slavie, v Prostějově brala body po výhře 2:3.

Ve středu se celek z Vršovic vydal do Českých Budějovic. Domácí vedli již 3:0, pak sice vstřelil kontaktní branku Markovič, ale Motor přidal ještě jeden gól a před 6224 diváky vyhrál jasně 4:1. „Náš výkon nebyl dobrý, hráli jsme mdle a to proti Budějovicím nestačí. Můžeme jen soupeři pogratulovat k vítězství,“ hlesl na klubovém webu Slavie kouč Milan Razým.

Sestava našeho soupeře z posledního zápasu proti Motoru: Hylák – Hruška, Pavlín, Hraško, Punčochář, Kolařík, Knot, Adam, Růžička – Robinson, Vas, Markovič – Micka, Kašpařík, Jiránek – Andres, Jurík, Čermák – Doležal, Tomek, Veselý.

Sestava Kadaně z posledního zápasu proti Prostějovu: Strmeň (Tadeáš Dvořák) – Mrázek, Tejnor, Havel, Charousek, Tomáš Dvořák, M. Rohan, Blaha, Trefný – Kůs, Chlouba, Račuk – Hlava, Šťovíček, Veselý – T. Rohan, Hejcman, Chrpa – Müller, Vrána, Vaněk.

O UTKÁNÍ

Ačkoliv úvod soutěže nezasáhl Slavii ve stoprocentní formě, byla by chyba jet do Edenu bez potřebné dávky pokory, což ví i Jakub Chrpa: „Určitě to nebude lehký zápas,“ ví mladý útočník. „Musíme se zase soustředit od začátku zápasu a podat stoprocentní výkon.“ Pokud se nechystáte přímo do ochozů, můžete využít textový přenos na serveru onlajny.com. Duel startuje v 17:30.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM