Uspěje Kadaň znovu s Benátkami?

Tereza Doksanská | 13.09.2015 | |

Uspěje Kadaň znovu s Benátkami?

Kadaňští ve 3. kole zavítají na farmu libereckých Tygrů do Benátek, kde chtějí navázat na 3 bodový zisk z domácího utkání proti Kladnu. Benátky budou chtít po znedařeném utkání proti Slavii také bodovat. Podaří se Kadani přivézt z Benátek plný počet bodů?

 

BENÁTKY V PŘÍPRAVĚ

Benátkám se v přípravě na sezonu 2015/2016 dařilo. Z celkem 8 zápasů jich vyhrály 5. K prvnímu přípravnému utkání nastoupily Benátky proti ruskému klubu Yugra Khanty – Mansiysk, kterému podlehly 1:4. Hráči Benátek museli absolvovat 3 zápasovou šňůru venkovních utkání. Nejprve zavítali do Litoměřic, kde vyhráli 3:4. Poté změřily síly s nedalekou Slavií se, kterou vysoce vyhrály. V Mostě už se jim tolik nedařilo, zápas vyhrál Most 3:1. Další tři domácí zápasy dokázaly Benátky vyhrát, když postupně porazily severočeské celky Litoměřic, Kadaně a Mostu. Generálka na sezonu Benátkám nevyšla, když v Kadani prohrály 4:1.

NÁŠ SOUPEŘ V LIZE

Benátky v prvním kole přivítaly na domácím ledě prostějovské Jestřáby. V základní hrací době nepadl ani jeden gól díky skvělým výkonům obou brankářů. Rozhodovat se tak muselo až v samostatných nájezdech, ve kterých bylo přáno Benátčanům. Jediný úspěšný nájezd proměnil domácí Víšek.

Ve druhém kole to měly Benátky o něco těžší, když inkasovaly od pražské Slávie ve druhé třetině dva góly. Ve zbytku zápasu už nepadl žádný gól a tak Benátky odjížděly z Edenu bez bodu.

Sestava našeho soupeře z posledního zápasu proti Slavii: Lukáš(Vacek) – R.Čermák, Říha, Havlín, Jandejsek, Kajínek, Pabiška, Sobotka, Čakajík – Víšek, Jonák, Dlouhý – Špaček, Plodek, Ordoš – Matějček, Volek, Černoch – Miškovský, Volf, Hrníčko.

Sestava Kadaně z posledního zápasu proti Kladnu: Hanuljak(Tadeáš Dvořák) - Mrázek, Tejnor, Charousek, Trefný, Tomáš Dvořák, M. Rohan, Havel - T. Rohan, Hejcman, Chrpa - Veselý, Trochta, Šťovíček - Müller, Vrána, Vaněk.

O UTKÁNÍ

Třetí kolo WSM ligy se uskuteční na benátském zimním stadionu v pondělí 14.9. od 17.30. Pokud nedorazíte do Benátek, můžete sledovat textový přenos na onlajny.com.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM