"Věřil jsem si," řekl ke svému gólu útočník Roman Chlouba

Marcel Holl | 26.08.2015 | |



K a d a ň - Svěřenci trenéra Becka se utkali podruhé za sebou s celkem Pirátů, tentokráte se jednalo o německé Crimmitschau. V zápase byl hodně vidět útočník Roman Chlouba, který navíc překonal kanadského brankáře Nieho v brance soupeře a pomohl tak Kadani k výhře 6:5.

 

"Zápas se mi hodnotí dobře, vyhráli jsme 6:5. Udělali jsme sice pár chyb, z nichž jsme dostali blbé góly. Musíme se z toho ponaučit a připravit se na sezónu, která bude velice těžká," zhodnotil zápas s Crimmitschau Roman Chlouba.

"Utkání rozhodlo, že jsme dali více branek. Pro soupeře to byl první zápas, hráli tvrdě a dobře. Kdybychom nedělali zbytečné chyby, tak to mohlo být jednodušší, ale takhle jsme si to zkomplikovali," našel rozhodující moment utkání střelec 16 branek v dresu Kadaně v loňském ročníku první ligy.

"Já jsem si vzal puk za bránou a chtěl jsem přihrát na Tejnyho (Dominik Tejnor - pozn. autora), ale protihráč ho obsadil, takže jsem si kotouč nechal. Celou akci jsem poté vyřešil sólem. Věřil jsem si na to a naštěstí to padlo do brány," popsal střelec šesté kadaňské branky svou úspěšnou trefu.

Roman Chlouba patří mezi hráče, kteří pendlují mezi týmy Chomutova a Kadaně. "Spolupráce probíhá dobře. Už to běží nějaké čtyři roky a probíhá to velice dobře. Já nyní nevím, jestli budu hrát v Benátkách, protože se vracím opět do přípravy v Chomutově," uzavřel povídání odchovanec chomutovského hokeje.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM