V sobotu dorazí na kadaňský led poslední Rebelové z Havlíčkova Brodu

Marcel Holl | 30.01.2015 | |

V sobotu dorazí na kadaňský led poslední Rebelové z Havlíčkova Brodu

K a d a ň - V poslední lednový den čeká na kadaňské hokejisty další ligové střetnutí, tentokrát s pořadovým číslem padesát. Do Královského města dorazí poslední celek první hokejové ligy - Rebel Havlíčkův Brod. Zápas začne na kadaňském zimním stadionu již v sobotu 31. ledna v již tradičních čas, tedy 17:30. Přijďte podpořit kadaňské barvy!

 

HC Rebel Havlíčkův Brod

Rebelové prožívají velice nepodařenou sezónu. Skoro od počátku jejího trvání jsou přikováni ke spodním příčkám tabulky. Aktuálně mají svěřenci trenéra Vladimíra Jeřábka na svém kontě pouhých 32 bodů. Na předposlední Prostějov mají jen pětibodové manko.

Nový rok zahájili Rebelové výhrou s Ústím. V následujím zápase ale odcházeli hráči Havlíčkova Brodu z hrací plochy v Havířově jako poražení. Následně zvládli další domácí zápas s Českými Budějovicemi, vyhráli fotbalovým výsledkem 1:0 Poté ale přišla opět černá série. Z posledních sedmi zápasů vytěžili pouhé dva body za porážky v prodloužení s Jihlavou a Chomutovem. Neúspěšní byli i ve středu na ledě kladenských Rytířů. Havlíčkobrodští vedli po první třetině 1:0, prosadil se Padělek. Ve zbývajících dvou třetinách ale Rytíři zabrali a čtyřmi góly si zajistili tři body. Hodně vidět byl obránce Rebelů Jan Platil, jenž vyfasoval od rozhodčích rovných 68 trestných minut!

Sestava Rebelů z Kladna: Č. Novák – Platil, Parýzek, Semrád, Saňa, Pavlíček, Sklenička, Zítka, Sedlák – Chlubna, Melka, Rousek, Maliník, Padělek, Babka, Milfait, Klhůfek, Minárik, Boček, Kuchta, Kozlík.

poř. tým Z V VP PP P skóre B
7. Kadaň 49 22 2 7 18 134:127 77
14. Havlíčkův Brod 49 6 5 4 34 102:179 32

Letošní vzájemné duely

Kadaň se v letošní sezóně s Rebely střetla již třikrát. V prvním vzájemném měření sil v Kotlině získala Kadaň tři body za výhru 1:3. Poté ale doma prohrála 3:4 po samostatných nájezdech. A zatím naposledy byl také úspěšnější Havlíčkův Brod, jenž bral doma všechny body za výhru 4:2.

Poslední vzájemný zápas se hrál právě na stadionu v Kotlině ve druhé polovině prosince. Domácím hokejistům se výborně podařila první třetina zápasu, když nejprve v 15. minutě načal gólový účet Tomáš Troliga a zanedlouho po něm zvyšoval na dvoubrankový rozdíl Petr Štindl. Druhá třetina byla pravým opakem té první. Kontaktní gól se podařilo vstřelit Liboru Šulákovi a necelé dvě minuty po něm vyrovnal Marek Račuk. Třetí třetina měla úplně stejný scénář jako ta úvodní. Václav Tomek dostal Rebely ve 44. minutě opět do vedení a do prázdné branky pečetil konečný stav na samém konci zápasu Martin Parýzek.

Statistické okénko

Kadaň - Havlíčkův Brod
Karel Ton (10+18)Nejproduktivnější hráč Tomáš Rousek (13+12)
Martin Šagát - 18 gólů Nejlepší střelec Tomáš Rousek - 13 gólů
Aleš Pavlas - 19 asistencí Nejlepší nahrávač Roman Maliník - 16 asistencí
Aleš Pavlas (1+19)Neproduktivnější obránce Tomáš Semrád (1+7)
Martin Mazanec - 81 TMNejtrestanější hráč Jan Platil - 84 TM

O zápase

Úvodní buly zápasu padne na led zimního stadionu v Kadani již v sobotu 31.1. v 17:30. Pro ty z vás, kteří se nemohou dostavit do ochozů, tak bude připraven textový online přenos na webu onlajny.com.
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM