Kadaň jede už v pondělí na led druhé Třebíče

Marcel Holl | 09.11.2014 | |

Kadaň jede už v pondělí na led druhé Třebíče

K a d a ň - Již v pondělí cestují hráči Sportovního klubu na led aktuálně druhé Horácké Slavie Třebíč. Oba celky prožívají skvělý ročník, tudíž bude k vidění zřejmě kvalitní hokej. Pro kadaňské hokejisty se nebude jedna o lehkého soka. Úvodní bule padne v třebíčské MANN + HUMMEL Aréně zítra v 17:30!

 

SK Horácká Slavia Třebíč

V sobotním 22. kole 1. ligy přijeli na třebíčský led Rytíři Kladno, kteří kvůli rekonstrukci vlastního stadionu hrají zatím utkání na ledech soupeřů. Ani tentokráte se Horácké Slavii nepovedlo houževnatého soupeře, kteří loni hrál extraligu, porazit, i když ve druhé třetině Bílé hvězdy otočily průběh utkání ve svůj prospěch a vedly nad Kladnem 4:3. Rytíři ale ve třetí třetině třikrát skórovali. O osudu utkání definitivně rozhodli brankou v power - play.

Sestava Třebíče v zápase proti Kladnu: Falter - Zdráhal, Malena, Bartoň, Bilčík, Přibyl, Šaur, Juráň – Havel, Dolníček, Erat – Pekr, Holec, Řípa – Čuřík, Ostřížek, Zuzin – Králík, Raška, Wasserbauer.

poř. tým Z V VP PP P skóre B
6. Kadaň 21 11 1 4 5 55:45 39
2. Třebíč 22 14 1 2 5 68:44 46

První vzájemný zápas v sezóně

Ačkoliv byl domácí tým v první třetině optický lepší a více na puku, branku vstřelit Třebíči nedokázal. Domácí tým Horácká Slavia se dostala vedení po chybě domácí obrany v 25.minutě. Domácí dokázali zabrat a vyrovnat ve 34.minutě, střelcem gólu na 1:1 byl Jiří Charousek. Domácí potrestali druhé vyloučení Třebíče, Marek Račuk nedal v čase 39:40 hostujícímu gólmanovi šanci a otočil skóre na 2:1 pro Kadaň. Ve 3.třetině měl na holi vyrovnání třebíčský Vondráček, jeho střela však skončila na tyčce domácí branky. A protože hosté nedokázali skórovat ani při hře bez brankáře, připsala si Kadaň cenné vítězství.

Statistické okénko

Třebíč - Kadaň
Lukáš Havel (14+11)Nejproduktivnější hráč Roman Chlouba (12+5)
Lukáš Havel - 14 gólůNejlepší střelec Roman Chlouba - 12 gólů
Roman Erat – 19 asistencíNejlepší nahrávač Karel Ton - 12 asistencí
Jakub Bartoň (5+8)Neproduktivnější obránce Aleš Pavlas (0+8)

O zápase ...

Úvodní buly utkání bude vhozeno v pondělí 10.listopadu v 17:30 hodin. Nejen pro kadaňské fanoušky je připraven tradiční online textový přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM