Kadaň v sobotu hostí jihlavskou Duklu

Marcel Holl | 07.11.2014 | |

Kadaň v sobotu hostí jihlavskou Duklu

K a d a ň - Již tuto sobotu nastoupí kadaňští hokejisté k dalšímu domácímu střetnutí v letošním ročníku. Soupeřem černožlutých barev bude tradiční celek z Vysočiny - DUKLA JIHLAVA. Zápas 22.kola první ligy startuje v Kadani v sobotu 8.listopadu v již tradiční čas 17 hodin a 30 minut. Přijďte podpořit domácí hokejisty v nelehkém střetnutí!

 

HC Dukla Jihlava

První třetina středečního zápasu jednadvacátého kola mezi Jihlavou a Kladnem nabídla na obou stranách několik slibných šancí. Gól však padl jediný, a to z hole jihlavského Petra Šidlíka v přesilovce. Druhá třetina patřila hostům, kteří díky dvěma trefám otočili průběžný stav střetnutí. Protože se ve třetí dvacetiminutovce nerozvlnila síť ani jednou, zvítězili Rytíři 1:2.

Sestava Jihlavy v zápase proti Kladnu: Sáblík – Čáp, Dobrovolný, Šidlík, Řezníček, Schejbal, Zadražil, Dundáček – Důras, Diviš, Čachotský – Březina, Zeman, Semorád – Vysloužil, Mikeš, Malec – Kuřítko, Štěpánek, Přidal.

poř. tým Z V VP PP P skóre B
6. Kadaň 20 11 1 3 5 53:42 38
7. Jihlava 20 8 3 2 7 67:54 32

První vzájemný zápas v sezóně

Zakřiknutá Kadaň doplatila na svou defenzivu v prvních sekundách utkání a brankář Maštalířský inkasoval již po 65 vteřinách hry. Domácí tým dlouho v 1.třetině dominoval, hosty dostalo do hry paradoxně až vyloučení dvou hráčů, kdy hrál severočeský tým ve 3 proti 5 celých 100 sekund. Obrovskou příležitost vyrovnat měl ve 24.minutě Radek Veselý, jenže při Kacetlovi stálo štěstí. Vyrovnání tak přišlo až v polovině utkání po spolupráci bratří Nováků. Na 1:2 pro severočeský tým otočil skóre ve 36.minutě Radek Veselý. Na konečných 1:3 pro Kadaň upravil do prázdné branky v 59.minutě Karel Ton.

Statistické okénko

SK Kadaň - Dukla Jihlava
K. Ton (4+12), R. Chlouba (11+5)Nejproduktivnější hráč Tomáš Čachotský (7+15)
Rpman Chlouba - 11 gólůNejlepší střelec Marek Melenovský - 9 gólů
Karel Ton – 12 asistencíNejlepší nahrávač T. Čachotský, M. Důras - 15 asistencí
Aleš Pavlas (0+8)Neproduktivnější obránce Zdeněk Čáp (6+9)

O zápase ...

„Není to jen o sobotě. V pondělí jedeme do Třebíče, která vede tabulku. Následuje utkání s Havlíčkovým Brodem. Ten je sice poslední, ale potrápil i Chomutov. Pak výborně hrající Šumperk, po něm Kladno, které „z podzimního spánku“ probírá sám Jarda Jágr. Už na nás bude Kladno výrazně posílené. Kluci budou muset zmobilizovat všechny své síly. Mají formu, hlavně se nesmí leknout toho, co je před nimi. Určitě mají možnost uspět,“ prozradil k zápasu trenér Jaroslav Beck.

V kadaňském brankovišti došlo před posledním kolem k rotaci brankářů. Jana Strmeně nahradil Miroslav Hanuljak. Co si o tom myslí kadaňský lodivod? „Vím, že tohle je pro fanoušky velmi žhavé téma. Jenže si všichni musí uvědomit, že se na to kluby koukají v jiném světle. Pořád musíme mít na mysli, že jsme farma Pirátů a hlavním úkolem sezóny je postup Pirátů do extraligy. A tomu je podřízeno všechno. Je tudíž potřeba kluky v Chomutově střídat, držet je ve formě. Všichni si přejeme, aby Chomutov uspěl v play-off a následné baráži. A brankáři budou důležitým elementem v boji o extraligu. Honza Strmeň se během měsíce vypracoval na nejlepšího brankáře první ligy, Míra Hanuljak odcházel do Chomutova ve výborné formě a svou výkonnost tam jednoznačně potvrdil. Jinými slovy jsme vyměnili kvalitu za kvalitu.“ přidal svůj pohled na fanoušky probírané téma Jaroslav Beck.

Úvodní buly bude vhozeno v sobotu 8.listopadu v 17:30 hodin. Nejen pro kadaňské fanoušky je připraven tradiční online textový přenos.

TOP foto: Zdeněk Drla (hcdukla.cz)

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM