Do Kadaně přijedou šumperští Draci

Marcel Holl | 10.10.2014 | |

Do Kadaně přijedou šumperští Draci

K a d a ň - Po středečním tříbodovém výjezdu na led Havlíčkova Brodu je tu další prvoligové kolo. V něm se kadaňští hokejisté představí v domácím hájemství proti týmu Salith Šumperk. Draci se vydávají na víkendové tažení na sever Čech, neboť je v neděli čeká ještě utkání v Mostě. Start sobotního zápasu na kadaňském zimním stadionu je naplánovat na 17 hodin a 30 mintu. Přijďte povzbudit černožluté bojovníky!

 

Salith Šumperk

Před víkendovým dvojzápasem na severu Čech hostili tým z pod Jeseníků v domácím hájemství Kladno, které nakonec porazili 3:2. Hlavní měrou se o to postaral velezkušený forvard Karel Plášek, jenž vstřeli úvodní trefu zápasu. Získaný náskok již Draci nepustili a bývalý extraligový celek porazili.

Sestava Šumperka: Koutský – Holík, Drtil, Gewiese, Sedlák, Starý, Novotný, Slavík – Velecký, Berger, Haas – Žálčík, Moskal, Staněk – Vávra, Plášek, Brunec – Vrdlovec, Vachutka.

poř. tým Z V VP PP P skóre B
8. Šumperk 11 5 0 1 5 39:39 16
6. Kadaň 11 6 0 2 3 33:30 20

Statistické okénko

SK Kadaň - Salith Šumperk
Karel Ton (4+8)Nejproduktivnější hráč Patrik Moskal (5+13)
Romann Chlouba - 6 gólů Nejlepší střelec Lukáš Žálčík - 8 gólů
Karel Ton – 8 asistencíNejlepší nahrávač Patrik Moskal - 13 asistencí
Aleš Pavlas (0+4)Neproduktivnější obránce Tomáš Sedlák (3+6)

O zápase ...

Zápas to jistě nebude pro kadaňské hokejisty jednoduchý. Pokud se nevypravíte z jakéhokoliv důvodu do hlediště, tak pro Vás bude připraven tradiční textový online přenos na serveru onlajny.com. Utkání startuje zítra v 17:30 hodin!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM