Kadaň cestuje na led posledního Havlíčkova Brodu

Marcel Holl | 07.10.2014 | |

Kadaň cestuje na led posledního Havlíčkova Brodu

K a d a ň - Po pondělním dohrávaném zápase s chomutovskými Piráty čeká kadaňské mužstvo další překážka v prvoligovém peletonu. Soupeřem Sportovního klubu bude aktuálně poslední celek tabulky - Rebel Havlíčkův Brod. Zápas na ledě Rebelů startuje ve středu 8. října v 18:00 hodin.

 

Rebel Havlíčkův Brod

V sobotním zápase nestačili Rebelové na svém ledě nestačili na loňského účastníka extraligy Kladno, kterému povolili vstřelit hned šest branek. Tým jenž bývalýkadaňský trenér Jiří Čelanský rozhodl o svém úspěchu ve druhé třetině, kde nasázel tři góly. Díky tomu si vypracoval náskok a vyhnal bezmocného gólmana Svobodu z branky. V sestavě Havlíčkova Brodu se objevil nováček Jiří Kurka z Mladé Boleslavi, jenž ale odnesl tento zápas tvrdou ranou pukem do obličeje.

Sestava Havlíčkova Brodu: Svoboda (od 31. Dlouhý) – Kolář, Pavlíček, Semrád, Staněk, Zítka, Kotaška, Sedlák, Kurka – Rousek, Maliník "C", Babka – Zucker, Endál "A", Sedláček – Milfait, Troliga, Kuchta – Kňazev, Pejchar.

poř. tým Z V VP PP P skóre B
14. Havlíčkův Brod 10 1 0 1 8 18:37 4
6. Kadaň 10 5 0 2 3 30:29 17

Kadaňský trenér Beck k zápasu

„Je to těžké po těchto zápasech toho máme docela dost. Ten kádr nemáme tak široký, nemáme ty rezervy. Hráče máme zraněné, samozřejmě nám chybí každý. Jíra, Lehnert, Jarda Kůs, Müller to jsou pro nás nenahraditelné ztráty a nemáme kam sáhnout. S tím jsme ale počítali a hrajeme s tím, co máme. Tady jde o to, abychom se nenechali rozhodit, dali kluky dohromady, zítra si to rozebrali, něco si k tomu řekli. Hlavně se nám nesmí stávat to, co se stalo Antonu Berlevovi, už se mu to stalo v Prostějově, kde nás poslal do tří hrubou nekázní, dostali jsme gól a stálo nás to body. S Chomutovem za stavu 2:0 to zopakoval, faul v útočném pásmu, zase když jsme byli v úžasné pohodě a nasazení jsme se dostali ze hry. Následovalo oslabení a dostali jsme gól. Tihle hráči tady asi nebudou moci hrát, protože tým to nezvládne hrát oslabení a ztrácet takhle body a dřít takhle znovu a otáčet zápasy. To si prostě nesmíme dovolit a ta disciplína musí být jednoznačná. Samozřejmě musíme být opatrní v tréninku a hodně se nad tím zamyslet, abychom se silami a s počtem hráčů, které máme, zvládli.“

Statistické okénko

Rebel Havlíčkův Brod - SK Kadaň
Lukáš Endál (4+2)Nejproduktivnější hráč Karel Ton (2+8)
Lukáš Endál – 4 góly Nejlepší střelec Roman Chlouba - 5 gólů
P. Sedláček, R. Maliník – 3 asistenceNejlepší nahrávač Karel Ton - 8 asistencí
Tomáš Semrád (1+1)Neproduktivnější obránceAleš Pavlas (0+4)

O zápase ...

Zápas to jistě nebude pro kadaňské hokejisty jednoduchý. Pokud se nevypravíte do havlíčkobrodské Kotliny osobně, tak pro Vás bude připraven tradiční textový online přenos na serveru onlajny.com a dále pak i video přenos na serveru www.vysilamezive.cz. Utkání startuje zítra v 18:00 hodin!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM