V sobotu vyzveme vedoucí Třebíč

Jiří Novotný | 03.10.2014 | |

V sobotu vyzveme vedoucí Třebíč

K a d a ň - Ve středu kadaňští hokejisté předvedli skvělý výkon na ledě Jihlavy, odkud si odvezli tři body za výhru 1:3. Plný bodový zisk z Jihlavy se černožlutí pokusí potvrdit na svém ledě, nečeká je však nic jednoduchého. Soupeřem jim totiž nebude nikdo jiný než lídr tabulky Třebíč. Zápas na kadaňském zimním stadionu startuje tuto sobotu v tradičních 17:30.

 

SK Horácká Slavia Třebíč

Bílé hvězdy ve středu utrpěly teprve druhou letošní porážku, na svém ledě podlehly Kladnu 2:3 po prodloužení. Na první branku si 2130 diváků muselo počkat do 19. minuty, kdy Pekr překonal gólmana Cháberu. Na 2:0 zvyšoval ve 27. minutě Havel, jenž do kladenské branky dorazil střelu Erata. O dvě minuty později se prvního úspěchu dočkalo také Kladno, trefil se Rudovský. Ve 36. minutě kladenští srovnali skóre. Redlichovu střelu tečoval nad Horčičkovu vyrážečku Eberle. Třetí perioda branku nenabídla, duel dospěl až do prodloužení, ve kterém bonusový bod Kladnu vystřelil svým druhým zásahem Eberle.

Sestava Třebíče: Horčička – Malena, Zdráhal, Bilčík, Bartoň, Jaroš, Dujsík – Havel, Kaut, Erat – Pekr, Holec, Burian – Čuřík, Křivohlávek, Wasserbauer – Mrázek, Čech, Přibyl – Juráň.

poř. tým Z V VP PP P Skóre Bodů
7. Kadaň 8 4 0 2 2 25:24 14
1. Třebíč 9 6 1 0 1 29:20 21

Horácká Slavia zatím suverénně vévodí tabulce, druzí Piráti ztrácí 6 bodů. Kouč Mička se může spolehnout na kvalitní brankáře. Dres Třebíče letos obléká ostřílený Tomáš Štůrala, v minulosti ikona fanoušků Šumperka. V minulém kole nastoupil matador Luboš Horčička, jehož známe hlavně z branky Zlína, v minulost však chytal také za Chomutov a mihl se i v Kadani. Novou akvizicí v útoku je zkušený Roman Erat, dlouholetý hráč Znojma a posléze Komety. V loňském ročníku zářil v italské lize.

Statistické okénko

SK Kadaň - Horácka Slavia Třebíč
Miroslav Holec (3+8)Nejproduktivnější hráčKarel Ton (2+5)
Havel, Burian - 5 gólůNejlepší střelec Roman Chlouba – 4 góly
Miroslav Holec - 8 asistenceNejlepší nahrávačKarel Ton - 5 asistencí
Jan Zdráhal (0+5)Neproduktivnější obránce Aleš Pavlas(0+4)
Rostislav Malena - 22 trestných minutNejtrestanější hráč Jakub Trefný – 10 trestných minut
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM