Uspěje Kadaň na ledě suvereních Benátek?

Jindřich Poledna | 12.09.2014 | |

Uspěje Kadaň na ledě suvereních Benátek?

Los třetího kola první ligy přisoudil Kadani dalšího tradičního soupeře – tým Benátek nad Jizerou. Farmě libereckých Tygrů se zatím velmi daří, vyhrála oba zápasy a s plným bodovým ziskem zatím okupuje druhou příčku tabulky. Benátky v minulém kole překvapivě porazily před zraky Jaromíra Jágra tým Rytířů z Kladna, když navíc udržely čisté konto.

 

Právě výhra 2:0 nad Kladnem a v prvním kole 4:1 nad Šumperkem , drží farmu Liberce v tabulce na horních příčkách. Třetí zápas, opět na domácím stadionu, čeká Benátky právě proti Kadani. Ačkoliv hraje středočeský tým svá utkání právě v Benátkách, celý týden se hráči připravují v Liberci. V tamní aréně mají totiž zázemí, o kterém by se jim v Benátkách ani nezdálo. Většina hráčů bydlí v Liberci, a tak se není co divit, že vedení klubu přesunulo přípravu právě na sever Čech.

Farmu Liberce podržel v obou zápasech brankář Jan Lukáš, který má po dvou odehraných zápasech snovou úspěšnost zákroků 98,63%. Jediným obráncem, který se brankově zapsal, byl Radim Šimek, v ofenzivě vsítil již 2 góly Vít Jonák (obě branky vstřelil proti Šumperku). Benátky v obou zápasech využily vždy jednou výhodu přesilové hry.

Sestava našeho soupeře z posledního zápasu proti Kladnu:
HC Benátky nad Jizerou: Lukáš (Jelínek) – Pabiška, Říha, Šimek, Kolmann, Ulrych, Jandejsek, Beránek – Krejčík, Skořepa, Špaček – Vařecha, Miškovský, Maďar – Dlouhý, Mikyska, Bittner – Jonák, Skalický.

Kadaň se na středočeský klub pozorně připravovala a trenér Beck před zápasem hlásil: „Ve spolupráci s Chomutovem jsme dokončili kompletování sestavy. Mimo Račuka, který má virózu, jsou všichni připravení hrát. Pro nás je to vlastně první ostrý start v téměř kompletní sestavě. Na zápas se těšíme, chceme podat mnohem lepší výkon než ve středu a věříme, že se nám utkání povede.“ K Benátkám hlavní lodivod týmu ještě dodal: „Ze soupeře máme samozřejmě respekt. Benátky jsou v po vítězství nad Kladnem pohodě, hrají dobrý hokej. Ale to neznamená, že i třetí domácí zápas skončí jejich plným bodovým ziskem.“

Utkání třetího kola 1.ligy mezi Benátkami a Kadaní má naplánovaný začátek na sobotu 13.září v 17 hodin. Všichni fanoušci Kadaně jsou na jeden z nejstudenějších stadionů v republice srdečně zváni!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM