říkal po utkání s účastníkem DEL2 zkušený trenér." />

Jaroslav Beck: "Jsem rád za výhru ale s výkonem a hrou spokojen nejsem."

Stanislav Jiskra | 26.08.2014 | |

Jaroslav Beck:

K a d a ň - Po pondělním utkání s německý celkem ETC Crimmitschau jsme vyzpovídali trenéra Kadaně JAROSLAVA BECKA, jenž byl rád za výhru ale už ne za výkon a předvedenou hru. "S výkonem nejsem vůbec spokojený, jak jsem již říkal, hráči celých 60 minut neplnili to, co jsme po nich chtěli. Nejvíce jsem rád za pátou výhru," říkal po utkání s účastníkem DEL2 zkušený trenér.

 

Pane trenére, jak hodnotíte zápas s Crimmitschau?
"Byl to těžký soupeř, s řadou kvalitních hráčů. Z tohoto pohledu nás těší výhra, ale výkon a předvedená hra nebyla optimální. Německý tým předváděl důrázný a nepříjemný hokej. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli na vítězství."

Co myslíte, že zápas rozhodlo?
"Asi lepší fyzická příprava, zkušenost a disciplinovanost. Myslím si, že nás podržel brankář."

Jaké je to hrát proti německému týmu?
"Je to velice silný soupeř, má v týmu Američany, Kanaďany, Švéda. Nedají žádný puk zadarmo, pořád s nimi musíte o kotouč bojovat. Hrají hokej, který se českému hokejistovi nelíbí."

Jak jste spokojen s výkony týmu? Proti Crimmitschau 3 proměněné přesilové hry a pátá výhra v řadě?
"S dnešním výkonem nejsem vůbec spokojený, jak jsem již říkal, hráči celých 60 minut neplnili to, co jsme po nich chtěli. Nejvíce jsem rád za pátou výhru. Doufáme, že na podobnou šňůru navážeme i v ligové sezóně."

V začátku blížícího se ročníku bude chybět Jan Müller. Jak moc je to citelná ztráta?
"Honza byl velice silné levé křídlo. Hledáme za něj alternativní náhradu, ale hledá se těžce. Dnes byl na jeho postu Anton Berlev, ten je rychlý a silný na puku. Honzovi se pomalu zvedala forma, je to velká ztráta, doufáme, že se co nejdříve vrátí."

Kdo vše je momentálně v týmu na zkoušce?
"Je tu Jakub Tatar a Jakub Ihňato, oba jsou ze Slovenska. Oba jsou po zranění a mají tréninkový deficit. Mají hodně co dohánět, protože pro ně prakticky začíná sezona až teď."

Již za 24 hodin na Vás čeká zápas v Litoměřicích, co očekáváte?
"Bude to samozřejmě těžké, minulý týden někteří hráči odehráli tři zápasy za sebou, tento týden odehrají dva. Bude to hodně těžká prověrka, na kterou hráče musíme připravit."

Ve čtvrtek další domácí zápas, dostanou hráči nějaké volno?
"Sice se příprava schyluje ke konci, ale myslím si, že existují i jiné prvky na odpočinek, než je zrovna volno. Hráči volno nedostanou, samozřejmě jim tréninky trochu ulehčíme, ale volno nedostanou."

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM