Dalším soupeřem je švýcarský EHC Burgdorf

Jindřich Poledna | 30.08.2013 | |

Dalším soupeřem je švýcarský EHC Burgdorf

Den po utkání s Mostem sehraje kadaňský celek další zápas. Soupeřem bude švýcarský tým hrající 1.ligu - EHC Burgdorf. Úvodní bully je naplánované na 18.hodinu a jde o poslední přípravný zápas, který sehraje Kadaň na vlastním stadioně.

 
A zápas to nebude ledajaký. Vzhledem k tomu, že ve čtvrtek odehrála Kadaň přípravný zápas s Mostem, který vyhrála 3:0, dostanou někteří hráči volno. Zhruba polovinu týmu by proti švýcarskému celku měli zaujmout hráči sousedního Klášterce nad Ohří.

Klášterec odehrál ve čtvrtek přípravné utkání, stejně jako Kadaň. Jen výsledek nebyl pro našeho souseda zrovna příjemný. Řisuty vyhrály v Klášterci 7:5, přestože po první třetině vyhrával náš soused od Ohře již 4:1. Branky Klášterce vstřelili Mála, Miklovič, Višný, Štrach a Matějka.

Koho trenéři nominují na páteční zápas zjistíme již 30.srpna v 18 hodin, kdy utkání začíná.„Nevím, co mám od zápasu očekávat, jelikož soupeře neznám. Zítra bude hrát dohromady spíš Kadaň s Kláštercem.“ řekl po utkání s Mostem trenér Kadaně Karel Soudek.

Všichni fanoušci jsou srdečně zváni. Pro ty, kteří se nemohou na stadion dostavit, bude připraven tradiční onlajn.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM