Po turnaji ve Zvolenu čeká Kadaň zápas v Litoměřicích

Marcel Holl | 20.08.2013 | |

Po turnaji ve Zvolenu čeká Kadaň zápas v Litoměřicích

K a d a ň - V sobotu odehráli svěřenci trenéra Soudka poslední zápas na Memoriálu Pavla Zábojníka, a nyní je čeká další soupeř. Do cesty se jim tentokrát postaví Stadion Litoměřice. Kališníci jsou, stejně jako Kadaň, v polovině svých přípravných zápasů a v úterý se oba celky utkají poprvé v nové sezóně. Utkání startuje v 18.00 hodin v litoměřické Kalich Aréně.

 

Na začátku května zahájil náš další soupeř suchou část letní přípravy. A stejně jako v Kadani, tak i v Litoměřicích proběhla po minulé sezóně změna na trenérském postu. Novým trenérem Litoměřic se stal Jiří Doležal. Tento trenér vedl v loňském ročníku jak extraligové Piráty, tak i Kadaň, ze které byl před prvoligovým play off odvolán. Asistentem Jiřího Doležala bude Daniel Tvrzník. V Litoměřicích neudělali jen změny na postě trenéra, ale hlásí i příchody nových hráčů. Mezi největší posily jistě patří zkušení útočníci Miloslav Čermák a Martin Chabada. Jako další nové tváře v kádru Stadionu můžeme najít například Martina Čurdu, Ondřeje Smetanu nebo brankáře Lukáše Lavingera. Ani Litoměřicím se před novou sezónou nevyhnuly odchody hráčů. V týmu skončili Martin Tvrzník, Ladislav Slížek, Petr Šinágl, Ondřej Kříž, Ondřej Martinka a Jakub Hlusička.

Litoměřice v přípravných zápasech

Litoměřice jsou v polovině svých přípravných zápasů. V nich se zatím utkali s Ústím nad Labem, Benátkami n/J a Mostem. S ústeckým Slovanem sehráli svěřenci dva duely a oba skončili se shodným výsledkem 3:1. První utkání vyhrál Stadion a odvetu na ústeckém ledě ovládl Slovan. Kromě duelů s Ústím se hokejisté Litoměřic utkali dvakrát také s Mostem. V prvním utkání na mosteckém ledě si připsali výhru 6:2, a v domácí odvetě opět zvítězili, tentokrát 3:1. Mezi zápasy s Ústím a Mostem hráli svěřenci trenéra Doležala také v Benátkách nad Jizerou, ale neuspěli, neboť prohráli těsně 4:3.

Sestava našeho příštího soupeře z posledního přípravného zápasu proti Ústí nad Labem, v němž Kališníci prohráli 3:1.

Litoměřice: Sedláček – Husák, Míka, Evan, Skřivánek, Smetana, Žovinec, Opava, Doležal T., Rubeš, Jánský, Novák, Brzobohatý, Čermák, Racek, Tvrzník, Doležal Z., Müller, Brandejský, Brém.

První vzájemný zápas v nové sezóně bude zahájen v úterý 20.srpna 2013 v 18:00. Pro fanoušky, kteří se nedostanou na utkání přímo, bude připraven tradiční textový online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM