Světelná show v Kadani, již od sobotního utkání

Stanislav Jiskra, Marcel Holl | 14.02.2013 | |

Světelná show v Kadani, již od sobotního utkání

K a d a ň - Poprvé v historii zimního stadionu v Kadani bude, od sobotního utkání, k vidění světelná show. Přijďte si užít tento zážitek, který budeme mít po celé play off na našem stadionu. Podpořte naše kluky před vstupem do play off a přijďte shlédnout na vlastní oči to co v Kadani ještě nebylo.

 
Poprvé v historii zimního stadionu v Kadani bude k vidění světelná show, stejná jako mají v moderních arénách. Instalovat se bude v pátek večer, aby na sobotní utkání proti Hradci Králové bylo vše připraveno a odzkoušeno, než nám začne play off. Světelnou show zajišťuje Ptáčeksvítí.cz, ve spolupráci s Davidem Šrámkem, který taktéž zajistil pro první utkání play off nadějnou zpěvačku ze ZUŠ Klementa Slavického Kadaň, Martinu Heroldovou pod vedením Aleny Benešové. Martina zazpívá před zápasem národní hymnu České Republiky, za úplné tmy, kdy bude osvícena pouze Martina. Poslední sobotní domácí utkání před začátkem play off a celé play off v Kadani bude tak podáno v moderním stylu. “Věřím, že to za ty nervy s přípravou stálo a, že to naláká co nejvíce lidí na stadion. Mít světelnou show i u nás v Kadani byl vždy můj sen, který se nejen mně splnil. Děkuji panu Wágnerovi, že nebyl proti, když jsem za ním s tímto návrhem přišel, a také majiteli Ptáčeksvítí.cz, za jeho ochotu při financování celé akce“ řekl David Šrámek.

Návštěvníci budou svědky něčeho, co je v moderních halách normální věc, a i v Kadani bude nástup hokejistů a radost po vstřelené brance, za účasti světelné show. “Ze jména se těším na play off, protože, když si představím, že za úplné tmy na stadionu bude osvícena pouze zpěvačka, která zazpívá českou národní hymnu, tak mám husinu po celém těle a nemůžu se dočkat pátečního večera, kdy budeme světla instalovat. Po nainstalování zveřejním ukázku na diskusním fóru, aby lidé viděli na co se můžou těšit“. dodal David Šrámek. Tímto vás zveme na sobotní utkání a na všechna utkání play off na náš zimní stadion, který vám nabídne něco nového.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM