Martin Mazanec: Zápasy s Pískem jsou pro mě něco víc

Marcel Holl | 24.01.2013 | |

Martin Mazanec: Zápasy s Pískem jsou pro mě něco víc

K a d a ň - Aby nebylo jen u ohlasů s hostujícím hráčem, tak jsme vyzpovídali píseckého rodáka, který hají barvy Sportovního klubu – MARTINA MAZANCE. Obránce s číslem 10 na kadaňském dresu se rozpovídal o tom jak prožívá zápasy s Pískem, ale i o tom co očekává od zápasu na ledě Berouna.

 

Jak jste viděl zápas?

Z první řady. (směje se) Dobrý líbilo se mi to, tak samozřejmě jsem z Písku, takže se vždycky těším na tenhle zápas. Měli jsme více ze hry, jim tam padly dva náhodné góly. Myslím si, že si to ani moc nezasloužili, ale vyhráli jsme.

Co bylo hlavním momentem zápasu?

Hlavním momentem bylo asi to, že jsme zápas rychle otočili. Nemuseli jsme nijak panikařit, čím déle by oni vedli, tak tím víc by nám to začalo odskakovat.

Prožíval jste nějak speciálně zápas proti tvému rodnému Písku?

Tak jako, že bych to extra prožíval to ne. Je to dlouho co jsem tam hrál, ale jak už jsem řekl, vždycky se na ty zápasy těším. Zápasy s Pískem jsou pro mě něco víc.

Zaregistroval jste choreo kadaňských fanoušků?

Něco jsem slyšel, ale nic významného. Asi s Jirkou Charouskem tam byli nějaké nápisy. To je samozřejmě pěkný, držíme mu všichni palce, aby se rychle uzdravil.

V sobotu zajíždí Kadaň na led Berouna. Co od zápasu očekáváte?

Bude to jako vždy těžký boj. V Berouně se těžko vyhrává, je to podobný soupeř jako Písek. I oni potřebují každý bod a my tam musíme přijet s tím, že budeme hrát naši hru a zatlačíme je natolik, abychom dali první gól a dostali Beroun pod tlak.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM