MD: Domácí nasázeli Roudnici šest branek

Stanislav Jiskra, Vojtěch Friml | 01.11.2012 | |

MD: Domácí nasázeli Roudnici šest branek

Ve čtvrtek 1.11 od 17:00 proti sobě nastoupili tyto celky. Celek sportovního klubu a celek Roudnice. Domácí udeřili šestnáct vteřin od úvodního vhazování, DANIEL ŠILAR zakončil bekhendovou střelou – 1:0. O pět minut později domácí udeřili podruhé, konkrétně to byl MARTIN HŘEBÍČEK - 2:0, který proměnil první přesilovou hru. Hosté zásluhou LUKÁŠE VÍTA – 2:1 snížili, ale domácí odpověděli za deset vteřin, JIŘÍ HALUŠKA zamířil přesně - 3:1. V čase 14:16 se k dorážce do prázdné branky dostala ANETA LÉDLOVÁ - 4:1. Druhá třetina patřila hostující Roudnici, když po brankách MATĚJE CHALUPY a ALEKSANDRA MACIBORY byl stav 4:3. Domácí ve třetí třetině přidali další dva góly. Nejdříve podruhé skóroval DANIEL ŠILAR a o 36 sekund později MAREK BERKY – 6:3

 

První třetina:

Domácí přímo vlétli na soupeře z Roudnice, z čehož vyplynul rychlý gól. V čase 00:16 se jako první prosadil DANIEL ŠILAR , který zpracoval přihrávku od Daniela Týra a následovně bekhendem zavěsil nad lapačku hostujícího gólmana Špírka. I hned po vedoucím brance byli aktivnější domácí, ale hosté se nevzdávali. O několik minut později se do velkého tlaku dostala Roudnice, ale jejich aktivitu zastavilo vyloučení. Kadaň v přesilové hře uzamkla hosty v útočném pásmu domácích. První přesilovku domácí využili zásluhou MARTINA HŘEBÍČKA – 2:0. Po té možnost přesilové hry dostali také hosté, ale domácí skvěle bránili a několikrát dokonce zaútočili. Hosté snížili v čase 09:19. Když vypálil roudnický LUKÁŠ VÍT, jehož střelu si nešťastně srazil do sítě domácí bránící hráč – 2:1. Hned 10 vteřin na to udeřila znovu Kadaň. V čase 09:29 zavěsil domácí JIŘÍ HALUŠKA, kterému asistoval Vladimír Kopica - 3:1. Domácí byly stále aktivnější, ale ani v jednom případě neohrozili hostující branku. Hosté po dlouhé době zaútočili, ovšem jejich akci přerušil offside. V čase 14:06 zaúřadoval znovu Sportovní klub. Nejdříve pálil Haluška. Jeho střelu hostující gólman pouze vyrazil pře volnou ANETU LÉDLOVOU, která neměl problém dorazit kotouč do prázdné branky - 4:1.

Druhá třetina:

Kadaň měla spoustu možností k navýšení skóre, ale všechny střeli nenašli ten správný cíl. Hosté se dostali do největší šance, kterou bravurně zlikvidoval domácí brankář Roland Polášek. Roudnice po velké chybě snížila na 4:2. Jeden z domácích obránců nedokázal správně zpracovat puk, který se dostal na volného MATĚJE CHALUPU. Kadaň se skoro nemohla dostat k puku. Druhý nešťastný gól. Střela roudnického ALEKSANDRA MACIBORY zasáhla jednoho z bránících hráčů a skončila za zády domácího Poláška – 4:3. Do velikánské šance se dostala hned trojice domácích hráčů, ovšem z toho nic nebylo. Domácí obránce Daniel Týr zachránil svůj tým od obdržené branky, Roudnice se dostala do přečíslení tři na jednoho, které lvím skokem po puku vyřešil již zmiňovaný hráč. Ke střele se dostal domácí Haluška, po něm následoval domácí Šilar, ale obě střely zlikvidoval hostující gólman Špírek. Po dvou třetinách byl na světelné tabuli k vidění stav 4:3.

Třetí třetina:

Do třetí periody nastoupili lépe domácí, ale nemohli se dostat do zakončení. Roudnice uzamkla na nejméně pět minut domácí tým, který se nemohl dostat z obranné třetiny. Ale hosté se nemohli dostat do úspěšného zakončení. Domácí se po dlouhé době dostali do útoku a ihned toho využili. Po nahrávce Anety Lédlové zavěsil puk za roudnického gólmana DANIEL ŠILAR – 5:3. Kadaň se po vstřelené brance otřepala a měla více ze hry. Z čehož vyplynula šestá branka domácích, když se po nahrávce do pravého kruhu od Filipa Šmejce dostal ke střele MAREK BERKY, který neměl žádný problém a zakončil přesně.- 6:3. Pro Roudnici mohlo být ještě hůře. Volný puk z brankové čáry odpálila hostující obrana. Konec zápasu se pomalu blížil a hosté se stále nemohli probojovat přes střední pásmo. Roudnický trenér si vyžádal oddechový čas. Minutu do konce zkoušeli hru bez brankáře, to ovšem nic nezměnilo. Tři body tedy zůstaly na domácím stadionu.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM