Zatím se nám nedaří, ale smůlu jsme snad již protrhli

Stanislav Jiskra | 08.10.2012 | |

Zatím se nám nedaří, ale smůlu jsme snad již protrhli

Přinášíme Vám rozhovor z asistentem trenéra mladšího dorostu Danielem Karbulou.

 
Jak bys zhodnotil letní přípravu?
Letní přípravu bych zhodnotil určitě kladně. Povedlo se nám všechno, co jsme měli naplánované. Počasí nám přálo a vyhnula se nám větší zranění, když nepočítám nějaké menší svalové problémy, což je velmi důležité. Klukům jsme naordinovali tvrdou letní přípravu. Musím říct, že většina kluků to vzala poctivě a v některých trénincích si sáhli na dno sil. Věřím, že nám to v sezoně jen pomůže.

Jak hodnotíš odehranou část sezóny??
Odehranou část sezóny zatím nemůžu hodnotit jinak, než jako nepovedenou. Nebál bych se říct smolnou. Ve většině zápasů jsme byli lepším týmem. Soupeře i několikanásobně přestříleli, ale bohužel nás trápí koncovka. Přesněji řečeno klid v zakončení. Doufám, že jsme to vítězným zápasem v Třemošné protrhli a budeme stoupat v tabulce směrem vzhůru.

V čem si myslíš, že se skrývá klíč k úspěchům?
Jak jsem již říkal, trápí nás koncovka. Když budeme mít klid na hokejkách, tak si myslím, že by to nemuselo být špatné. Samozřejmě to chce, aby kluci plnili naše pokyny a sami se přesvědčili, že to přináší ovoce.

Jak se připravujete na zápasy?
Většinou 4x týdně. Je to podmíněno tím, jestli hraje "A" tým v týdnu doma nebo ne. Na začátku týdne se věnujeme střelbě, bruslení a situacím 1-1, 2-1, 2-2. Ve čtvrtek a v pátek se věnujeme nácviku přesilových her, oslabení, zakládání útoku atd.

Máte určenou stálou gólmanskou jedničku?
V přátelských zápasech dostali šanci všichni gólmani. Podle toho jsme rozhodli, kdo bude brankářskou jedničkou. Tudíž máme stálou brankářskou jedničku. Na druhou stranu vše závisí na aktuální formě brankářů, takže nemá nikdo nic jistého.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM