Prodlouží Kadaň svojí vítěznou sérii proti vedoucím Rebelům ?

Marcel Holl | 28.09.2012 | |

Prodlouží Kadaň svojí vítěznou sérii proti vedoucím Rebelům ?

Hráči Kadaně zajíždějí na led havlíčkobrodských Rebelů, připíšou si další výhru? Kadaňští se v tomto týdnu radovali už dvakrát ze zisku všech tří bodů. Poprvé to bylo v pondělním utkání na ledě jihočeského Písku, Kadaň vyhrála 4:2. Druhou výhru si černožlutí připsali ve středu na domácím ledě. Soupeřem byli Medvědi z Berouna, ti nakonec odjížděli z Královského města s porážkou 4:1.

 

V sestavě našeho příštího soupeře došlo přes léto k drobným změnám. Kádr nejprve opustil Jan Semorád, vrátil se do Pardubic. V minulém kole už ale nastoupil opět za Rebely, má do klubu vyřízené střídavé starty. Dalším odchozím hráčem je útočník Jan Wasserbauer, ten odešel do brněnské Komety. V ní působil formou hostování i v minulé sezóně, nastupoval ale především za juniorku Komety.

Kádr Rebelů přivítal i dvě velmi výrazné postavy do ofenzivní části. Do klubu se vrátili útočníci Miroslav Třetina a Lukáš Endál. Prvně jmenovaný přišel na hostování z Ústí nad Labem, druhý zamířil zpět na Vysočinu kvůli rodině. Poslední ročník odehrál Lukáš Endál převážně v barvách Chomutova.

Dalšími hráči, kteří zamířili, na Vysočinu jsou obránci Jan Soldán (na hostování ze Slavie Praha) a Radim Ostrčil – hostování z Komety Brno. Poslední novou akvizicí je útočník Martin Ondráček. Tento skoro čtyřiadvacetiletý forvard se vrací do Havlíčkova Brodu po ročním angažmá v Mostě.

V letošním ročníku se Rebelům daří. Ze šesti kol získali 15 bodů, s bilancí čtyř výher v základní hrací době, jednou výhrou po prodloužení a jednu porážku po samostatných nájezdech. Díky této skvělé vizitce patří havlíčkobrodským vedoucí pozice, o skóre před ústeckým Slovanem.

Sestava Rebelů ze středečního zápasu:

Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš - Jelínek, Ostrčil, Pavlík, Protivný, Morava, Soldán, Blažek - Meidl, Štěpánek, Semorád, Endál, Třetina, Polodna, Rytnauer, Kostourek, Ondráček, Vondráček, Knotek, Stehlík, Musil.

Zápas začíná v sobotu 29. Září od 17 hodin v havlíčkobrodské Kotlině. Pro ty co se nedostanou na zápas v Havlíčkově Brodě, je připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM