Ve středu Kadaň nastoupí proti Medvědům z Berouna

Jiří Novotný | 25.09.2012 | |

Ve středu Kadaň nastoupí proti Medvědům z Berouna

V pondělí si Kadaň připsala první letošní výhru, se třemi body ovšem nadále zůstáváme na posledním místě. Odrazit se ode dna se Kadaň pokusí v již šestém utkání letošní sezony, kdy do Kadaně zajíždí soupeř z Berouna. Medvědi mají na kontě pět bodů a v tabulce jsou na jedenáctém místě.

 
Také kádr našeho dalšího soupeře z Berouna v letní přestávce prošel několika změnami. Trenér Aleš Totter může kromě většiny mladých hráčů spoléhat také na zkušené matadory. Jedním z nich a zároveň nejvýraznější posilou je děvetatřicetiletý veterán Pavel Vostřák, který do týmu zamířil z extraligové Plzně. V plzeňském dresu strávil většinu své aktivní kariéry, nicméně stihl také odehrát tři sezony ve finské nejvyšší soutěži, kde s Jokeritem Helsinki získal národní pohár. V Berouně navíc dostal funkci hrajícího asistenta trenéra. Další zkušenou posilou je dvaatřicetiletý Aleš Padělek, který přišel na hostování z Mladé Boleslavi. Nejvyšší českou soutěž si Padělek zahrál také v dresu Karlových Varů, Plzně a Znojma. Beroun posílil také na postu brankáře, na hostování z HC Fassa, týmu italské ligy, přišel Carlo Di Rienzo, jenž mimo italského vlastní také pas kanadský. Ze Sparty přišli na hostování Tomáš Karpov a Radek Vítek. V minulosti jsme na soupisce Medvědů vídali více hráčů Sparty, od letošní sezony navázal klub z pražských Holešovic nově spolupráci se Stadionem Litoměřice, většina mladých sparťanů proto míří tam.

Velký pozor si kadaňská obrana bude muset dávat na nejproduktivnějšího hráče Berouna, kterým je s devíti body Aleš Padělek. Sedm bodů nasbíral Tomáš Doležal, po šesti prozatím mají Pavlové Vostřák a Klhůfek. Nejproduktivnějším obráncem je veterán Jaroslav Nedvěd, dlouholetý hráč Sparty, jenž si vyzkoušel také zahraniční angažmá. Berounskou svatyni by měl hájit Dominik Furch, který si extraligu zachytal za Slavii. Ve svém prvním zápase, v pondělí, vychytal Berounu výhru po nájezdech.

V přípravě se Kadaň s Berounem střetla dvakrát, první zápas na ledě Berouna skončil 3:1 pro domácí, v odvetě a zároveň ligové generálce Kadaň Berounu prohru oplatila, když zvítězila 2:0.

Do letošní sezony Beroun vstoupil divokou prohrou 3:7 proti Havlíčkovu Brodu. Sedm inkasovaných branek Beroun odčinil v Mostě, který rozdrtil 2:7. Poté hokejisté Berouna těsně podlehli Litoměřicím a následně prohráli také v Šumperku. Druhou letošní výhru, byť jen za dva body Beroun získal proti Benátkám, které udolal po nájezdech.

Sestava našeho středečního soupeře z pondělního zápasu:
Medvědi Beroun 1933: Furch - Vítek, Kubeš, Jebavý, Ruprecht, Kořínek, Nedvěd, Malý, Hertl – Karpov, Vostřák, Videlka, J. Bárta, Doležal, Trojan, Hošťálek, Milfait, Meidl, Klhůfek, Padělek.

Utkání začíná ve středu 25. září v tradičním čase od 18:00. Neváhejte a přijďte podpořit kadaňské borce v boji o první domácí výhru ! Pro ty z Vás, kteří se nemohou zúčastnit bude jako obvykle připraven online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM