V prvním domácím zápase přivítáme Ústecké Lvy

Jindřich Poledna | 13.09.2012 | |

V prvním domácím zápase přivítáme Ústecké Lvy

Po těsné prohře v prvním kole v Třebíči se poprvé představí kadaňský celek naostro svým fanouškům. Prvním domácím soupeřem bude celek Ústeckých Lvů. S nimi změřil síly Sportovní klub již v přípravě a remizoval 2:2. Kadan nebude v zápase favoritem, přesto se pokusí uspět a získat první ligové body v nové sezóně.

 
Ústí během léta obměnilo kádr, i vedení klubu, přesto bude patřit k favoritům ligy. Hlavním trenérem se stal sportovní manažer Jaromír Šindel. Ten spolu s asistenty Jiřím Mičkou a Tomášem Marešem sestavily kompaktní tým, do kterého zapracovali mezio ostřílené matadory i slibné mladé hráče. Lvi budou i v této sezóně budot respekt. Vždyť jen při pohledu na soupisku zaujmou jména Zbyněk Sklenička, Lukáš Poživil, Lukáš Handlovský, Tomáš Sýkora, Daniel Boháč, David Ludvík nebo Jaroslav Roubík. Tito borci jsou zárukou kvalitní hry a nejen kadaňští hráči si na ně budou muset dát pozor.

Kadaň v přípravě remizovala v domácím prostředí s Ústím 2:2. Sportovní klub dvakrát vedl po brankách Bursíka a Charouska, ale hosté se vždy dotáhli. Na konečných 2:2 srovnal 3 minuty před koncem Sýkora.

Ústí odehrálo svůj první zápas v této sezóně na svém stadioně, kdy hostilo středočeské Benátky nad Jizerou. Domácí sice vedli 1:0, ale hosté třemi brankami v přesilovách hrách utkání otočili. Ukázali tak Kadani, kde mají Lvi zatím ještě slabinu. Jenže domácí zabrali a vyrovnali. Zápas tak došel až do nájezdů, ze kterých nakonec vyšli vítězně domácí. Po výhře 4:3 si připsali do tabulky první dva body.

Sestava našeho příštího soupeře z posledního zápasu proti Benátkám:
HC Ústečtí Lvi: Koutský - L. Poživil, K. Černý, F. Pavlík, Sklenička, P. Hořava, L. Špelda, Vl. Brož, Holomek - R. Kovář, Roubík, Ludvík - Matai, Rod, Handlovský - D. Tůma, T. Sýkora, M. Čermák - Kloz, Daniel Boháč, Laš.

Zápas začíná v sobotu 15. září v tradičním víkendovém čase 17 hodin. Pro ty, kteří se nemohou zúčastnit zápasu přímo na tribuně bude připraven online přenos. Přijďte podpořit svůj tým a buďte šestým hráčem domácího celku!

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM