Beroun - další soupeř v přípravě

Jindřich Poledna | 20.08.2012 | |

Beroun - další soupeř v přípravě

Po návratu z turnaje ve slovenském Zvolenu čeká na kadaňský celek tradiční soupeř - Berounští Medvědi. Ten po loňské nepovedené sezóně změnil z velké části celek, v přípravě má za sebou již šest utkání a stále čeká na výhru. Jediným dílčím úspěchem byla remíza 1:1 v prvním zápase proti týmu Agbars Ariada, který v Berouně sehrál v rámci přípravy dvojzápas.

 
Beroun zatím v přípravě čeká, stejně jako Kadaň, na své první vítězství. Zatím odehrál šest klání, pět z nich prohrál, jednou remizoval. Výsledky přípravných zápasů najdete zde:
Agbars Ariada - Beroun 1:1
Agbars Ariada - Beroun 6:2
Benátky - Beroun 2:1
Beroun - Plzeň 2:3
Beroun - Litoměřice 3:6
Beroun - Benátky 3:4

V těchto zápasech se představilo hned několik brankářů. Na ledě nebo na střídačce byli připraveni Mastík, Frolík, Dirienzo a Kudela. V týmu zkouší trenéři mladé hráče, přesto se v přípravě objevili stálice jako Ladislav Gengel a Tomáš Doležal. Za Beroun nastoupili také talentovaní mladící - obránce Jakub Kořínek nebo kadaňským fanouškům známý Karol Csanyi.

Berounský klub má momentálně své webové stránky v rekonstrukci a ven mezi fanoušky moc informací nepouští. Zda je to dobře nebo špatně ukáží až záopasy "na ostro" v polovině září.

Sestava Berouna v posledním utkání proti Benátkám nad Jizerou:
HC Berounští Medvědi: Frolík (Mastík) - Jebavý, Malý, Hertl, Jeník, Zelený, Vrba - Doležal, Stromko, Vostřák, Klhůfek, Karpov, Padělek, Csanyi, Bárta, Gengel, Trojan, Palaščák, Videlka.

Zápas začíná v Berouně v úterý 21.srpna v 17:30.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM