S týmem trénuje 6 (staro)nových hráčů

Jindřich Poledna | 02.08.2012 | |

S týmem trénuje 6 (staro)nových hráčů

A-tým mužů SK Kadaň pomalu finišuje s přípravou na první přípravný zápas a trenér Michal Jäger hlásí nové hráče v přípravě. Výraz nové však platí jen u jednoho, pět hráčů stabilně nastupovalo v kadaňském dresu již v minulé sezóně.

 
Trenérská dvojice Jäger - Skořepa přivítala 3 nové obránce a 3 útočníky. S týmem začali trénovat dva staří známí obránci Jakub Trefný a Aleš Pavlas. Novou tváří pro kadaňské fanoušky je exchomutovský David Hájek, který v minulé sezóně působil ve Znojmě.

Do útoku se vracejí Karel Ton, Roman Chlouba a Marek Račuk. "V přípravě teď máme celkem 26 hráčů do pole, navíc s námi trénují 3 brankáři - Jan Kaššák, junior Tichý a Kamil Jarina, který však do zápasů nezasáhne," hlásil trenér Michal Jäger.

Kdo však bude chytat v přípravě? "Počítáme s Janem Kaššákem, který se bude střídat s jedním z dvojice Strmeň - Hanuljak. Ti zatím trénují v Chomutově," doplnil hlavní kadaňský lodivod. "Všichni hráči mají velkou motivaci, pokud se jim bude dařit, mají šanci nakouknout do extraligy v chomutovském dresu," dodal Jäger.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM