Zachráněná Kadaň míří do Berouna

Jindřich Poledna | 12.03.2012 | |

Zachráněná Kadaň míří do Berouna

Po velkém a slavném vítězství v Šumperku, díky kterému má Kadaň jistotu účásti v 1.lize i pro příští sezónu, zajíždí opět na venkovní led. Tentokráte k Medvědům do Berouna. Právě náš soupeř je zatím nejvíce smočený do barážových vod a každý bod má pro něj cenu zlata. Kadani se letos proti Medvědům moc nedařilo, takže bude hrát především o čest.

 
Do branky Kadaně nastoupí zřejmě opět Tomáš Závorka, kterému se vydařil sobotní zápas proti Salithu. Do Berouna odcestují téměř kompletní 4 pětky.

Beroun v sobotním zápase zvítězil doma nad Litoměřicemi vysoko 8:3. Také Litoměřice již nemají o co hrát, záchranu mají jistou, a tak je pro trenéra těžké hráče namotivovat ke 100%nímu výkonu. Jejich hlavní starostí je, aby se nezranili. Beroun jasně vládl prvním dvěma třetinám, ta poslední skončila bez branek. Za Medvědy se trefili Stromko, 2x Veselý, Rubeš, Nedvěd, Poletín, Malý a Doležal.

Sestava našeho příštího soupeře s posledního zápasu proti Litoměřicím:
HC Beroun: Slipčenko - Palaščák, Špelda, Barák, Jebavý, Veselý, Nedvěd, Malý, Soldán - Besser, Pavel, Švagrovský, Kupec, Stromko, Hašek Jiří, Rubeš, Vlček, Doležal, Poletín, Forman, Klhůfek.

Beroun ztrácí na na Šumperka 10 bodů, ve hře je momentálně 15 bodů. Pokud by dnes Medvědi Kadaň neporazili, jejich šance vyhnout se baráži by byla již jen teoretická.

Zápasy tohoto kola:
Beroun - Kadaň
Most - Litoměřice
Šumperk - Písek

Zápas začíná na berounském zimním stadioně v 18 hodin a pro všechny fanoušky bude připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM