Středa - porazit Písek je rozhodně třeba

Jindřich Poledna | 05.03.2012 | |

Středa - porazit Písek je rozhodně třeba

Po Berounu, Litoměřicích a Mostu nás čeká čtvrtý soupeř skupiny o baráž. Na kadaňský led přijede celek Písku. Ten má momentálně o 3 body více než Kadaň. A domácí by se na něj chtěli určitě dotáhnout, neboť máme za zády Šumperk jen s jednobodovou ztrátou. Zápas začně jako každou středu v 18 hodin.

 
Písek prohrál v posledním zápase doma s Litoměřicemi 3:4 po samostatných nájezdech. Domácí sice vedli ve 2.minutě už 1:0, ale hosté rychle srovnali a na konci druhé třetiny se dostali do vedení. Písek ve třetí třetině otočil skóre na 3:2 ve svůj prospěch, ale dovolil Litoměřicím vyrovnat. O osudu bonusobého bodu tak rozhodovaly samostatné nájezdy, kde byly šťastnější Litoměřice.

Sestava Písku z posledního zápasu s Litoměřicemi:
IHC KOMTERM Písek: Sedláček - Žovinec, Pavlíček, Lukáč, Kanov, Jirků, Zacpálek, Všetečka - Bernat, Melka, Slavík - Antončík, Luňák, Dalecký - Polodna, Šperger, Markulinec - Ferebauer, Vaniš, Suja.

V zápasech s Pískem byli vždy úspěšnější domácí týmy. Kadaň vyhrála doma v 1.čtvrtině 4:2 (2x Novák, Stehlík, Mazanec), odvetu zvládl lépe Písek 2:1 (Freiberg). Ve 33.kole opět vyhrála Kadaň, tentokráte o 3 branky 5:2 (2x Heřman, Skořepa, Ton, Novák). V posledním vzájemném klání urval 3 body opět Písek po těsném fotbalovém výsledku 2:1 (Bursík).

Zápasy 4.kola nadstavby "O baráž":
SK Kadaň - IHC Písek
HC Most - HC Beroun
HC Litoměřice - HC Šumperk

Za Písek již nenastupuje jeho nejlepší hráč - Tomáš Nouza. Stáhla si jej totiž Mladá Boleslav, která se snaží vyhnout baráži. Tomáš Nouza, stejně jako několik dalších hráčů, jí má k tomu pomoci.

Písek bude mít ještě navíc v nohou předehrávku v Mostě, kterou odehrál v pondělí 9.března. Tu vyhrál 4:2, branky Písku vstřelili Žovinec, Dvořák, Knotek, Luňák.

Zápas v Kadani začíná ve středu 7.března v tradičním středečním čase 18 hodin a všichni fanoušci jsou srdečně zváni. Vždyť další 2 utkání odehraje Kadaň na ledě soupeřů - v sobotu jí čeká daleká cesta do Šumperka, v pondělí jede do Berouna. Náš další domácí protivník bude tým Litoměřic ve středu 14.března.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM