Probere se střelecky Kadaň už v Písku?

Jindřich Poledna | 04.11.2011 | |

Probere se střelecky Kadaň už v Písku?

Po sérii proher, kdy byla Kadaň střelecky nemohoucí, zamíří Severočeský tým k Otavě. Domácí Písek je jen o bod horší než Kadaň, ovšem vzhledem k tomu, že v posledních zápasech se herně velmi trápíme, bude favoritem pravděpodobně domácí tým. Ten má navíc nový impulz v podobě čerstvého trenérského dua, které bylo hráčům představené na dnešním pátečním tréninku.

 
Po Milanu Stárkovi, který ve čtvrtek ukončil svou činnost u mužstva ze zdravotních důvodů, se chopil týmového kormidla Josef Řeháček. Zkušený kouč naposledy úspěšně působil v prvoligovém Vrchlabí, které dvakrát po sobě dovedl do play-off. V roli hrajícího asistenta bude v Písku působit Radek Bělohlav, který v posledních týdnech pendloval coby hráč mezi Pískem a Kladnem. Nahradí tak v této roli Romana Heindla, který je už déle mimo dění u týmu rovněž ze zdravotních důvodů (zotavuje se po operaci).

Písek v posledním domácím zápase porazil Beroun 3:1 a dokázal, že doma se umí postarat o spokojenost svých fanoušků. Ve středu celek Písku prohrál v Jihlavě 4:0.

Nejvíce odchytaných zápasů má za Písek Vojtěch Sedláček. V letošní sezóně za za sebou 707 minut na ledě, dostal 37 branek, má úspěšnost 90,61% s průměrem 3,14 branky na zápas. Nejlepším obráncem je zatím Roman Němeček (2+3), v útoku vévodí kanadskému bodování exboleslavský Tomáš Nouza (5+10). Nejtrestanějším hráčem je Stanislav Polodna s 31 trestnými minutami.

Sestava našeho soupeře z posledního utkání v Jihlavě:
IHC Komterm Písek: Sedláček - Němeček, Všetečka, Parýzek, Lukačovič, Havran, Žovinec, Lukáč, Kanov - Mrkvička, Šperger, Nouza - Polodna, Luňák, Marek - Nedorost, Vaniš, Suja - Antončík, Slavík, Ferebauer.

Utkání začíná v sobotu 5.listopadu v 17:30. Nejen pro kadaňské fanoušky je připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM