Trápení Kadaňských pokračuje

Filip De Bolle, Martin Gahler | 02.11.2011 | |

Trápení Kadaňských pokračuje

K a d a ň - Domácí začali velice aktivně, ale ani jedna z mnoha šancí neskončila brankou. Ve druhé části se obraz hry vyrovnal a i chyby se začali na obou stranách kupit. A bylo to Třebíč, kdo je využil. Ve 26. minutě se po chybě obrany dostal před branku Dolníček a zajistil hostům vedení. Domácí trápení pokračovalo až do 54. minuty, kdy druhou brankou pojistil vedení Dočekal. Kadaňští do konce zápasu po několika šancích nedokázali snížit a zápas tak skončil 0:2.

 
19.kolo, středa 2.11.2011
Sportovní klub Kadaň - SK Horácká Slavia Třebíč  0:2  (0:0, 0:1, 0:1)
Branky a nahrávky: 26. Dolníček (Havel, Rangl), 54. Dočekal (Čech, Sláma). Rozhodčí: Dvořák - Jílek, Šperl. Vyloučení: 2:6, navíc Schmidt (KAD) 5 + OK za faul loktem. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 360. Střely na branku: 36:25. Průběh utkání: 0:2.
Sportovní klub Kadaň: Kaššák - Schmidt, Tollinger, Mazanec, Trefný, Szakal, Malínský, Zmeškal, Charousek K. - Skořepa, Mikšovic, Eiselt - Stoklasa, Charousek J., Stehlík - Ton, Kůs, Bursík - Freiberg, Polák, Račuk.
SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec - Kadela, Sláma, Brož, Kania, Rangl, Dietz - Laš, Dolníček, Havel - Burian, Havlíček, Heřman - Čech, Dočekal, Kaut - Přibyl, Stejskal, Vondráček.

Komentář k zápasu

Domácí začali zápas velice aktivně a už od začátku třetiny udávali tempo hry. V 6. minutě si najel do dobré šance Bursík, ale přestřelil. V 9. minutě pálil v přečíslení Stehlík, ani tahle rána ale neohrozila Hrubce. Domácí se tlačili dále před branku, ale při zakončení chyběla přesnost, nebo střela. Ve 12. minutě dostal přihrávku Polák sám před branku, místo střely ale volil přihrávku, která byla zablokována. V 17. minutě se ocitl Kůs v největší šanci třetiny, když v úniku 2 na 1 netrefil branku. V závěru se pokoušel strhnou vedení na stranu domácích Ton, ale netrefil puk ideálně a ten skončil na hrudi gólmana.

Kdo čekal prudký nástup domácích, byl zklamán. Hosté se naopak začali osmělovat a zkoušet první nebezpečné střelecké pokusy. Ve 24. minutě Eiselt netrefil branku z kruhu. A tak přišel trest za všechny neproměněné přesilovky a šance. První větší šance Třebíče, první přesilovka a první gól. Havel nahodil puk před branku, Kaššák neudržel puk, ten se dostal k Dolníčkovi, který přehodil bezmocného brankáře. Domácí se pokoušeli vyrovnat, ale Třebíč zavřela obranné pásmo. A když už se do něj domácí útočníci dostali, netrefili branku, nebo jako Malinský v 31. minutě, vyhořeli na Hrubcovi.

Kadaňští začali přesilovkou a už po 30 sekundách minul Eiselt puk před odkrytou klecí hostů. V té době už hra začala připomínat více nahazovanou, než hokej, což nelibě nesli hlavně domácí fanoušci. Ve 46. minutě ujeli hosté v přečíslení, ale Heřmanova střela skončila na horní síťce branky. O chvilku později se natlačili Bursík s Tonem před branku hostí, Hrubec ale nepustil puk ze své moci. V 50. minutě byl blízko vyrovnání Stehlík, ani jeho střela však neskončila za zády gólmana. A byla to tak znovu Třebíč, kdo udeřil. V 54. minutě dostal puk Dočekal, nikým neatakován přímo na kruhu a ranou pod víko nedal Kaššákovi šanci. V 56. minutě se pokoušel o snížení dnes aktivní Bursík, ale v pádu zakončil mimo. Zápas tak skončil 0:2

Filip De Bolle, Martin Gahler
 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM