Další štace - Litoměřice

Jindřich Poledna | 29.10.2011 | |

Další štace - Litoměřice

Po bídném domácím výkonu proti Šumperku jede tým bojovat o body do Litoměřic. Ty jsou momentálně o 3 body za námi a případné domácí vítězství jim pomůže dotáhnout se na Kadaň. To by už mohlo být hodně nebezpečné, protože předposlední písek má jen o 4 body méně než kadaňský celek. Trenéři budou mít již k dispozici útočníky Jaroslava Kůse a Marka Račuka, kteří byli do Kadaně půjčeni na měšíční hostování ze sousedního Chomutova.

 
Litoměřice se momentálně nacházejí na 11.místě prvoligové tabulky se ziskem 17 bodů. Za 17 uplynulých zápasů dokázali nastřílet 42 branek, inkasovali 58krát.

Jedničkou litoměřické branky je Dušan Salfický, který odchytal 12 zápasů s úspěšností 89,76% a průměrem 3,53 obdržené branky na zápas.

Kanadskému bodování Litoměřic jednoznačně vládne Jaroslav Hašek (6+6), za ním jsou seřazeni útočníci Ladislav Slížek, Jan Kloz a Martin Belay. Nejlepším obráncem je Václav Drábek (1+7). Nejtrestanějším hráčem je Ladislav Gengel (40 trestných minut).

Sestava našeho soupeře z posledního utkání v Jihlavě
HC Stadion Litoměřice: Přikryl - Suchý, Brejčák, Drábek, Smetana, Kříž, Ketner, Hora, Evan - Kloz, Slížek, Gengel - Loskot, Belay, Hašek - Rindoš, Kafan, Tůma - Horčička, Hlusička, Novák.

Zápas na zimním stadionu v Litoměřicích začíná 29.10. v 17 hodin. Kadaňský tým se chystá podpořit řada našich fanoušků. Pro ty, kteří se utkání nemohou účastnit osobně je připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM