Přiveze nám Dukla body?

Jindřich Poledna | 23.10.2011 | |

Přiveze nám Dukla body?

Po dvou nevydařených utkáních je před Kadaní domácí dvojzápas, který rozhodne o mnohém. Kadaň nutně potřebuje 6 bodů, aby dohnala střed tabulky a utekla spodku, který se nebezpečně míří. Do cesty jí však vstoupí rozjetá Dukla, která se usadila na třetí příčce a hodlá tabulkou stoupat i nadále.

 
V prvním vzájemném utkání jsem dukle na jejím ledě statečně vzdorovali 45 minut. Ve třetí třetině jsme však inkasovali 3 branky a odjeli z Vysočiny s prázdnou. Máme tak Dukle co vracet!

Kanadské bodování týmu vede útočník Daniel Hodek. Celkem má 18 bodů (13+5) a je nejlepším střelcem týmu. Nejlepším asistentem je obránce Tomáš Kolafa (4+9), je tak i nejproduktivnějším obráncem. Dukla není zrovna trestaným týmem, nejvíce trestných minut vyfasoval útočník Petr Domin - 24 minut.

Jedničkou v brance Dukly je Dominik Halmoši, který odchytal o polovinu zápasů více než Filip Novotný. Halmoši má z 11 zápasů 23 inkasovaných branek, průměr 2,39 branky na zápas a úspěšnost 92,38%.

Dukla v posledním utkání doma porazila Šumperk 7:3 a prodloužila svou neporazitelnost na šňůru 3 utkání. Domácí 4mi góly v posledmí třetině jasně roznesli na kopytech Draky a nenechali nic náhodě. Šumperk dopadl v Jihlavě stejně jako Kadaň, poslední třetina rozhodla o jeho neúspěchu, ačkoliv ceklé dvě třetiny držel krok.

Sestava našeho soupeře z posledního utkání se Šumperkem:
HC Dukla Jihlava: Novotný - Ficenc, Petráček, Kolafa, Malena, Kaláb, Dobrovolný, Drtina - Hodek, Hubáček, Čachotský - Jeslínek, Domin, Zeman - Krupka, Mrňa, Mikšovský - Bezděk, Pometlo, Grudmanis

Utkání začíná v pondělí 24.října v 18 hodin a pro všechny, kteří se nemohou zúčastnit osobně je připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM