Do Kadaně míří lídr - Ústečtí Lvi

Jindřich Poledna | 09.10.2011 | |

Do Kadaně míří lídr - Ústečtí Lvi

V 11.kole přijede do Kadaně favorit celé ligy a zatím vedoucí tým celek tabulky - Ústečtí Lvi. Ti jsou zatím doma neporazitelní, ale venku se jim příliš nedaří. Jde jen o to, kdo bude stát za obranou Kadaně. Postaví se na do branky Štěrba, Habal nebo se podaří vedení týmu zajistit někoho noého na hostování? To se dozvíme v pondělí 10. října těsně před 18.hodinou.

 
Ústečtí Lvi jsou doma zatím neporazitelní. V deseti utkáních hráli 7x doma a získali všech 21 bodů. Další tři body si připsali za vysoké vítězství 7:2 v Hradci Králové. Prohráli jen 1:3 v Chomutově a body překvapivě nechali v i Berouně po prohře 2:3.

O tom, že je Ústí rozjeté, není pochyb. V posledním kole přejelo doma Jihlavu 6:1 a není se co divit, že chce 3 body i z Kadaně. Branku našeho soupeře hájí buď Zdeněk Orct (1,71 branky na zápas, úspěšnost 93%) nebo Pavel Francouz (1,33 branky na zápas, úspěšnost 95%).

Obraně zatím vládne Jan Klobouček, který dal v 9 zápasech jako jediný obránce 2 branky, na šest jich přihrál a má tak 8 kanadských bodů. To útok je na tom o moc lépe! Nejvíce kanadských bodů mají David Ludvík a Jan Alinč (4+9), kteří mají nejvíc bodů za asistence. Nejlepším střelcem týmu je Jakub Lev se 7 zásahy (7+4). Deset bodů má Martin Šagát (3+7). Nejtrestanějším hráčem Ústí je Jan Klobouček se 34 trestnými minutami

Sestava Ústí v posledním zápase s Jihlavou:
HC Slovan Ústí nad Labem: Orct - L. Poživil, P. Hořava, Klobouček, Vobořil, Gureň, A. Sedlák, Pavlík, Sklenička - Třetina, Alinč, Pazourek - Šagát, Roubík, Handlovský - Rod, Nahodil, Hampl - Pajič, Daniel Boháč.

Utkání začíná na zimním Stadionu v Kadani v 18:00. Pro všechny, kteří se nemohlou zúčastnit je připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM