Souboj sousedů v tabulce - přivítáme Písek

Jindřich Poledna | 27.09.2011 | |

Souboj sousedů v tabulce - přivítáme Písek

Nemilosrdný rozpis zápasů nedá hráčům vydechnout, po pondělních zápasech je tu ve středu již 7.kolo. Kadaňský tým po zisku jednoho bodu v Třebíči přivítá dalšího souseda v tabulce - 10. IHC KOMTERM Písek. Náš soupeř se sice v minulé sezoně neudržel v 1.lize, ale nakonec koupil práva od Vrchlabí, a tak se diváci z města nad Otavou mohou kochat i letos druhou nejvyšší soutěží.

 
Kadaň sehrála s Pískem jeden přípravný zápas, doma vyhrála 6:2 (0:1, 4:1, 2:0). Branky Kadaně vsítili Hofmeister, Kadlec, Ton, Mužík, Mazanec a Stehlík. Už v přípravě se ukázalo, že je Písek hratelný soupeř, na domácích hráčích je teď jen povinnost to potvrdit.

Písek doposud získal o bod víc než Kadaň a po šesti kolech okupuje desátou příčku se ziskem šesti bodů. Hned v 1.kole neuspěli hráči od Otavy v Ústí, kde prohráli 0:4. Doma si však následně zpravili chuť, když porazili nováčka z Mostu 5:4. V Hradci králové padli v prodloužení 2:1 a doma se jim podařilo porazit Olomouc po samostatných nájeudech (3:2). V posledních dvou kolech písečtí prohráli. Nejprve v Berouně 1:2, a potom i doma s Jihlavou 1:4.

V brance Písku odchytal zatím více minut Petr Přikryl. Má průměr téměř 3 obdržené branky na zápas a úspěšnost těsně pod 92%. Zajímavostí píseckého týmu je to, že se zatím žádný z obránců nedokázal gólově prosadit. Všech 11 branek mají na svědomí jen a pouze útočníci. Kanadskému bodování týmu jednoznačně vévodí Tomáš Nouza s 5 body (2+3).

Sestava našeho soupeře z posledního zápasu:
IHC Písek: Přikryl - Vráblík, Žovinec, Parýzek, Lukáč, Všetečka, Kanov, Bača, Kolář - Bělohlav, Nouza Kotrla - Eberle, Šperger, Mrkvička - Suja, Vaniš, Polodna - Ferebauer, Mošovský, Kudrna.

Ačkoliv je ve středu státní svátek, zápas začíná jako každou středu v 18 hodin. Pro fanoušky, kteří se nemohou na zápas dostavit osobně je připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM