Padnou Litoměřice s Kadaní i potřetí v této sezóně?

Jindřich Poledna | 23.09.2011 | |

Padnou Litoměřice s Kadaní i potřetí v této sezóně?

Kadaňští fanoušci stále čekají na první celý bodový zisk svého týmu. A zdá se, že s Litoměřicemi by se to mělo podařit. Náš soupeř již sice získal 5 bodů, ale v přípravě jsme jej 2x pokořili. Po dvou výprascích 5:0 by Kadaň mohla navázat na předchozí zápasy a doma tak ukázat svým fanouškům, že krize z úvodu sezóny je opravdu zažehnána.

 
Litoměřice vsítili během prvních 4 kol celkem 10 branek, o které se podělilo 9 hráčů. Dvě trefy do černého zaznamenal zatím jen obránce Ondřej Holomek. Ten vede kanadské bodování se ziskem 4 bodů (2+2) společně s útočníkem Martinem Belayem (1+3). Zatím všechna 4 předchozí utkání odchytal Dušan Salfický, který má úspěsnost 91,39% při 13ti inkasovaných brankách.

Litoměřice prohrály v prvním kole na ledě Hradce Králové 2:4. Za stavu 0:4 korigovali skóre na konci utkání Tvrzník a Gengel. V dalším kole se podařilo Stadionu urvat body doma s Olomoucí po výhře v prodloužení 2:1 (Suchý a Slížek). První plný bodový zisk se konal v Berouně, který Litoměřice přejely jasně 4:1 (2x Holomek, Hašek, Lenc). V posledním kole nestačil náš příští soupeř na Jihlavu, od které dostal celkem 7 kousků. Hosté navíc v poslední třetině ubrali na nasazení a domácí mohli být rádi za výsledek jen 2:7 (Belay, Tůma).

Sestava našeho soupeře z posledního zápasu:
HC Stadion Litoměřice: Salfický - Kříž, Hora, Drábek, Kružík, Suchý, Holomek, Soukup, Smetana - Tůma, Šinágl, Tvrzník - Horčička, Slížek, Hašek - Lenc, Belay, Gengel - Kafan, Hlusička, Novák.

Utkání začíná v sobotu 24.září v 17 hodin a pro diváky, kteří se nemohou zúčastnit zápasu přímo na stadioně, je připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM