Zopakujeme s Medvědy výhru z přípravy?

Jindřich Poledna | 16.09.2011 | |

Zopakujeme s Medvědy výhru z přípravy?

Po neúspěšném vstupu Kadaně do prvoligové sezóny na zimním stadioně v Olomouci čeká Severočechy tříbodový reparát na kadaňském zimním stadioně. Prvním soupeřem na domácí ledové ploše budou Berounští Medvědi. Zápas začíná v sobotu 17. září v 17 hodin a všichni fanoušci jsou srdečně zváni. Hráči totiž chtějí odčinit útočný výpadek z prvního kola a chtějí opět jako v loňské sezóně dokázat, že z kadaňského zimního stadionu si body soupeři neodvážejí.

 
Našeho soupeře nemá cenu sálodlouze představovat. V přípravě jsme se s ním střetli 2x a oba zápasy byly pro Kadaň vítězné. Hned na začátku přípravy porazila Kadaň berounské Medvědy na svém stadioně 2:1, první branku vstřelil v 10.minutě Mazanec, druhou přidal ve 22. minutě Charousek. Hosté se sice zmohli na snížení, srovnat však již nedokázali.

I v druhém zápase, hraném tentokrát v Berouně vsítila Kadaň dvě branky. Obě padly až ve třetí třetině a postarali se o ně Mála se Stehlíkem. Jarina za svá záda žádný puk nepustil a připsal si tak na své konto jediný shotout v přípravě. Další dva se podařily mladému Kaššákovi.

Beroun odehrál 1.kolo této ligové sezóny doma. Hostil favorizovanou Jihlavu a prohrál 1:3. Jihlava překvapila rozháranou hrou se spoustou chyb v kombinaci, avšak výhru si pohlídala. Beroun dostal 2 branky od Hodka, jednu od Jeslínka. Jediný zásah domácích si v polovině utkání připsal Pacovský.

Beroun nastoupil v této sestavě:
HC Beroun: Furch - Nedvěd, Sobotka, Špelda, Soldán, Jebavý, Přindiš, Barák, Husák - Klhůfek, Besser, Hašek, Vlček, Kupec, Švagrovský, Rubeš, Žalčík, Pacovský, Poletín, Stromko, Stránský.

Pro všechny fanoušky Kadaně, kteří se z jakéhokoliv důvodu nebudou moci účastnit zápasu přímo na stadioně, je připraven tradiční online přenos.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM