Prodlouží Kadaň sérii neporazitelnosti v přípravě?

Jindřich Poledna | 10.08.2011 | |

Prodlouží Kadaň sérii neporazitelnosti v přípravě?

Čtvrtý přípravný zápas odehraje celek SK Kadaně na svém zimním stadioně a soupeřem bude jihočeský Písek. Tým sice v loňské sezóně neuspěl v baráži, ale nakonec si 1.ligu opět zahraje, neboť koupil licenci od Vrchlabí, pro které bylo financování druhé nejvyšší soutěže již neúnosné. Pro IHC KOMTERM Písek bude čtvrteční přípravný zápas v pořadí teprve třetí.

 
První přípravný zápas odehrál Písek na Nymburské ledě, kde se utkal s ruským klubem Ariada-Akpars Volžsk. Ačkoliv byla sestava našeho soupeře složená převážně z mladých nadějných hráčů, dokázala porazit účastníka ruské druhé ligy 3:1 (0:1, 3:0, 0:0). V brance Písku se představil teprve devatenáctiletý brankář Vojtěch Sedláček, který rozhodně přesvědčil o svých kvalitách. Byl to především on, kdo tým podržel a díky komu se celek od Otavy mohl radovat z vítězství.

To po druhém utkání v kabině Písku optimismus již nevládl. Na ledě havlíčkobrodských Rebelů se písecký tým sice dostal na začátku druhé části do vedení, ale Rebelové zápas získali díky čtyřem gólům v rozpětí šesti minut. Písek si tak nakonec odvezl porážku 6:3 (0:0, 4:1, 2:2).

V Písku je momentálně v přípravě 31 hráčů. Dvě posily do útoku získal tým z nedalekého Tábora - Zdeňka Špergera a Vojtěcha Mrkvičku. V brance by měl mít papírově nejvíce zkušeností slovák Zdenko Kotvan. Velkou nadějí by mohl být již zmiňovaný sparťan Vojtěch Sedláček. Jako kapitán nastupuje v Kadani známý David Všetečka, nováčky v obraně jsou táborský Jan Kanov a duo mladíků z Českých Budějovic Josef Klement a Roman Vráblík.

V útoku budeme vídat stejné opory jako v loňské sezóně. Klub spoléhá na Davida Nedorosta, Jiřího Kudrnu, Jiřího Ferebauera nebo na Stanislava Polodnu.

V poslední přípravném utkání, proti Havlíčkovu Brodu, hrál Písek v této sestavě:
Sedláček - Všetečka, Kanov, Pavlíček, Husák, Zíb, Kolář, Bača, Lukáč - Mrkvička, D. Nedorost, Ferebauer, Slavík, S. Polodna, Kudrna, Homolka, Volf, Bernad, Markulinec, Hrubant.

 
 


Generální partneři

© 2013 - 2024   Sportovní klub Kadaň, a.s. & eSports.cz s.r.o. | ODM